Petersss Odesláno Listopad 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2005 Kde bych mohl vidět obrázky,videa a recenzi z této hry?? Dost mě to zajímá a myslím si že to bude dost supr hra na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2005 neco sem o nis slysel ,ale hledat o ni neco je peklo (teda na psp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 18, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2005 Kde bych mohl vidět obrázky,videa a recenzi z této hry?? Dost mě to zajímá a myslím si že to bude dost supr hra na PSP. Ta hra nebude nic moc :!: :( 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 18, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2005 Kde bych mohl vidět obrázky,videa a recenzi z této hry?? Dost mě to zajímá a myslím si že to bude dost supr hra na PSP. Ta hra nebude nic moc :!: :( 8) no to ne ,na to sem nadrzenej celou dobu ,konecne 2.svetova !!! i love 2WW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2005 Kde bych mohl vidět obrázky,videa a recenzi z této hry?? Dost mě to zajímá a myslím si že to bude dost supr hra na PSP. Ta hra nebude nic moc :!: :( 8) A na to si ako prisiel, hmmm? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2005 Kde bych mohl vidět obrázky,videa a recenzi z této hry?? Dost mě to zajímá a myslím si že to bude dost supr hra na PSP. Ta hra nebude nic moc :!: :( 8) A na to si ako prisiel, hmmm? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2005 Kde bych mohl vidět obrázky,videa a recenzi z této hry?? Dost mě to zajímá a myslím si že to bude dost supr hra na PSP. Ta hra nebude nic moc :!: :( 8) no to ne ,na to sem nadrzenej celou dobu ,konecne 2.svetova !!! i love 2WW Jo, 2.světvá je fakt good.radsi bych ale bral CoD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Listopad 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2005 Mě je jedno jestli to bude Cod nebo BiA ale hlavně ať už je něco.tenhle žánr hodně chybý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 8, 2005 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 Kde je sakra nějaká recenze.Píšou že to má vyjít za 5 dnů a nikde sem k téhle hře nanašel ani řádek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 cože ono to má vyjít???když tak se koukni na www.gamespot.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 9, 2005 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2005 cože ono to má vyjít???když tak se koukni na www.gamespot.com PSP - Brother In Arms 1 381,60 Kč Teď už za čtyři dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 Tady budou mit tu hru zitra na sklade! http://www.funstore.cz/product_info.php/cPath/114/products_id/3138 Ale je to nejaky podezrely, nic jinyho jsem o ni neslysel nez na tehle strance.Na oficialnich strankach hry (Ubisoft neni nikde ani o BiA na PSP jedina zminka. Posudte sami :arrow: http://www.ubi.com/US/Games/Search.aspx?plTag=psp :arrow: http://www.brothersinarmsgame.com/uk/buynow.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 2. světová je určitě dobrá, ale zajímalo by mě, jak to bude se zaměřováním? To určitě bude automatický. To pak podlě mě zas až tak dobrý nebude. No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 Bude se to divně ovládat :?: no radši si počkám na battlefield :wink: ikdyž třeba takový CoD by taky nebyly špatný :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyczko Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 Takové hry na psp se blbě ovládájí ale jsou podle mě nejlepší..Cod by bylo hodně v klidu...A na BiA už se teším jak cip doufam že to brzy vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 tady ji budou mít zítra na skladě http://www.funstore.cz/product_info.php/cPath/114/products_id/3138 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 ale to se bude blbe ovladat nebo ne? ja moc prave neverim FPSkam na konzolich.... tak newim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 měl jsem coded arms a to bylo hrůza ale battlefront je celkem v klidu ovladatelnost, tak na BIA se těším (pokud to nebude zase fake nebo to neodloží :roll: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 tady ji budou mít zítra na skladě http://www.funstore.cz/product_info.php/cPath/114/products_id/3138 Pchehehe, to si veris :lol: Pul roku tam meli napsany ''!!! Planovane datum vydani leden 2006'' :D A kde nic tu nic, stejny to bude s timhle a jestli to tam budou mit tak snim svoje PSP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 objevili se nový obrázky z týhle pecky,pro mě hned po metal gearu druhá nejočekávanější hra tenhle,měsíc,jen se trochu bojim aby to nebylo uplně stejný jako road to hill 30 protože některý obrázky vypadaj podobně,ale vypadá to hezky :) (a stejně bych si to zahrál i kdyby to bylo stejný :lol: ) ještě musim říct,že i když hry by udajně měla vyjít 5.12. tak ubisoft nevydal žádně nové informace,takže to asi nebude 100% jistý,no nicméně uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 hm tak na to se taky tesim ... vypada to lip nez medal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Takové hry na psp se blbě ovládájí ale jsou podle mě nejlepší..Cod by bylo hodně v klidu...A na BiA už se teším jak cip doufam že to brzy vyjde... Kdyz se koukam na tyto prispevky, tak nechapu. Copak je ovladani Medalu na psp nejak strasne? Hodne se to vyrobci snazej vychytavat - coz je dobry zaklad- pak uz je to jen o tom si zvyknout Z rady lidi lidi ktere znam a kteri hrajou Medala na PSP neni jediny, ktery by si nezvykl a ovladani si neuzival. To je zatim jedine relevantni vychodisko, ostatni jsou dohady a budou do te doby, nez BiA a Cod vyjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 jj ja se taky tesim....na screeny koukni na www.ign.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 ale stejne myslim ze nejlepsi bude Cod 3 R6... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 No jasně CoD forever :D !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.