kingcz Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Mam verzi 5.00 M33-6 a ted kdyz chci navstivit Playstation Store pres PSP tak mi hazi oznameni ze mam update na novejsi verzi. Ale mne se nechce upgrade na 5.5 Gen. Nevi nekdo jak muzu s tim obejit a bez upgradovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 nijak....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 becus Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 j jde to tekku stahni si media manager a plugin,kterej najdes na psp.novinky.org(sry za odkazovani na stranku) a pak muzes,ale jen prez PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 jenže to není plnohodnotná PSN... (už sem tam dlouho nebyl, ale nikdy tam toho nebylo tolik, co po přístupu s PSP/PS3) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 takze nemam jinou moznost nez upgrade na vyssi verzi. Nevim proc ale mne nejde instalovat media manager. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Jinou možnost než 5.50 Gen (v podpisu) nebo 5.50 MHU nemáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kingcz
Mam verzi 5.00 M33-6 a ted kdyz chci navstivit Playstation Store pres PSP tak mi hazi oznameni ze mam update na novejsi verzi. Ale mne se nechce upgrade na 5.5 Gen. Nevi nekdo jak muzu s tim obejit a bez upgradovani.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts