Bulicek Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Pár lidí mi to již psalo ale stále jsem nevěřildokud jsem si hru nezahrál.Konverze NFS na PSP se prostě nepovela a kdo ví jaká firma ji má na svědomí...EA a tým stojící za původní ať na PC nebo PS2/3 sotva. Přijde mi to jako vylepšená verze z S60 či iPhone a potenciál který PSP rozhodně má ani zdaleka nevyužívá. Týká se to NFS-Pro Street r.2008 Teď hraji NFS Most Wanted r.2005!! a je o tolik lepší až se tomu neche věřit...asi ji dělal původní tým nebo jiní lidé v tom stávajícím.(trošku schází AntiAliasing ale to nepoužívá žádná PSP hra nemá na to HW) Dále si nemůžu vynachválit Ridge racer 2 (V NAMCO jsou borci) a Test Drive Unlimited. Pokud znáte další poveený NFS napište to sem.NFS Pro Street má nic moc grafiku a příšerné zvuky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 pravda....TDU je libový, pařim jak na psp, tak na noťasu a nemůžu se dočkat dvojky, snad jí už brzo udělaj (myslim PC verzi) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Ještě je podobně dobrý Need for Speed Carbon: Own the City r.2006. Připadá mi to že verze od r07 už stojí za prd.....ještě má jedna vyjít...snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 nejlepší NFS na PSP jsou úplně ty první -NFS Underground Rivals :) stačilo by hledat, topicy o těhle hrách tu najdeš ;) lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts