sk8ers Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Čau stáhnul jsem si z xbox sky g-force a ghostbusters a ted kdyz jsem to dal do XDVDMulleter tak nemám zaškrtnuty v Xtreme Compatibility Video data present a PFI present.Chci se zeptat jestli to nečemu vadí(např. live atd.).....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Čau stáhnul jsem si z xbox sky g-force a ghostbusters a ted kdyz jsem to dal do XDVDMulleter tak nemám zaškrtnuty v Xtreme Compatibility Video data present a PFI present.Chci se zeptat jestli to nečemu vadí(např. live atd.).....díkypřes XDVDMulleter to takhle je pořát už,ptž neni aktuální,kontroluj to přes abgx360, je to taky tím že ty hry jsou už s wawe3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 takže na live bude vše v pohode???jinak díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 takže na live bude vše v pohode???jinak díky mockdyž máš fw 1.51 nebo 1.6 tak jo a když máš 1.5 a nišší tak musíš opatchovat a snad taky viz. dante:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8ers
Čau stáhnul jsem si z xbox sky g-force a ghostbusters a ted kdyz jsem to dal do XDVDMulleter tak nemám zaškrtnuty v Xtreme Compatibility Video data present a PFI present.Chci se zeptat jestli to nečemu vadí(např. live atd.).....díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.