sk8ers Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Čau stáhnul jsem si z xbox sky g-force a ghostbusters a ted kdyz jsem to dal do XDVDMulleter tak nemám zaškrtnuty v Xtreme Compatibility Video data present a PFI present.Chci se zeptat jestli to nečemu vadí(např. live atd.).....díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 oboda7 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Čau stáhnul jsem si z xbox sky g-force a ghostbusters a ted kdyz jsem to dal do XDVDMulleter tak nemám zaškrtnuty v Xtreme Compatibility Video data present a PFI present.Chci se zeptat jestli to nečemu vadí(např. live atd.).....díkypřes XDVDMulleter to takhle je pořát už,ptž neni aktuální,kontroluj to přes abgx360, je to taky tím že ty hry jsou už s wawe3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sk8ers Posted August 3, 2009 Author Report Share Posted August 3, 2009 takže na live bude vše v pohode???jinak díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 oboda7 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 takže na live bude vše v pohode???jinak díky mockdyž máš fw 1.51 nebo 1.6 tak jo a když máš 1.5 a nišší tak musíš opatchovat a snad taky viz. dante:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sk8ers
Čau stáhnul jsem si z xbox sky g-force a ghostbusters a ted kdyz jsem to dal do XDVDMulleter tak nemám zaškrtnuty v Xtreme Compatibility Video data present a PFI present.Chci se zeptat jestli to nečemu vadí(např. live atd.).....díky
3 answers to this question
Recommended Posts