Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

FALLOUT 3 - THE POWER OF THE ATOM

- Quest Trophy -

Pro první trophy walkthrough jsem si vybral můj oblíbený TPA.

-

Hned potom co vyjdete z Vaultu 101,jděte k městu MEGATON (pořád rovně),kde projdete vstupní bránou.Po vstupu se vydejte rovně k velké atomové pumě (to je ta bomba) a jděte po schodech nahoru,dokud nedojdete k Saloonu.Potom jděte dovnitř (můžete se tam i vloupat) a promluvte si s Burkem,který vám tento Quest zadá.Ovšem pozor,musíte mít Explosives a Repair skill vyšší jak 25!Potom sejděte dolů k bombě,dejte křížkem Activate a vyberte Rig the bomb to explode.Potom se dejte k Tenpenny Tower,kterou budete mít na mapě.Až se k ní dostanete,promluvte si v Intercomu s ostrahou a vejděte dovnitř.Potom jeďte výtahem až nahoru a běžte do dveří s názvem Tenpenny Tower Balcony,promluvte si s Burkem a aktivujte detonátor a sledujte výbuch.Potom už jen snad dodám to že - You have unlocked a Trophy - The Power of The Atom.

?imageUrlToken=vSJxhOehDv&locationType=file

PS3 160 GB Owner

PSP Owner

GTA IV - WARM COFEE

-Friendship Trophy-

Nic těžkého,jen choďte s přítelkyní tak dlouho dokud se vám nenabídne možnost X Try luck nebo O Say Goodbye.Vy samozřejmě dáte křížek (X).Ale pozor!Povede se to až na podruhé,ale zkoušejte,a až na to dojde,zobrazí se ono klasické . You have unlocked a Trophy - Warm Coffee

CALL OF DUTY 5

Throw Six and Half - Silver Trophy

Není to nic těžkého (alespoň pro mě),stačí dohrát jakoukoliv úroveň na Veteran bez umření.

Veteran Missions - Bronze Trophies

Jde o to, abyste dohráli každou misi na Veteran.Ovšem zde platí - Za každou takhle splněnou misi jedna trofej (pro ty pomalejší - je tam 15 misí,vy uděláte 14 na Veteran - dostanete 14 trofejí.)

No,solidně jsem se rozepsal,tak teď si du dát voraz......do PS Home :-)

Odesláno

-Mission Trophy-

Vcelku dlouhá mise,probudíte se na lodi ISS Vekta.V momentě,kdy provádíte ranní hygienu :-) lodí otřese silný výbuch.Vtom se objeví Garza a řekne Vám ať se připravíte na výsadek a že ho máte následovat.Až dojdete ke dveřím, seznámíte se s seržantem Ricem (Killzone Liberation - PSP,2007).Následuje animace,kdy Ricovi přijde dát poslední rozkazy velitel Templar (Killzone Liberation - hlavní hrdina).Potom už nastupujete na miniloď nebo co to je a vyrážíte k břehům hlavního města Helghanu.Po výsadku vás čeká první kontakt v podobě tří Helghast soldierů - ale - nezabývejte se jimi.Potom jděte k mostu a seberte raketomet a odpalte obranu na mostě.Potom se otočte,dejte se doprava a znovu doprava.Dojděte k tzv. floodgate a tam se postarejte o posily.Potom následujte Garzu,který vás vyzvedne k výtahu a vy jeho.Potom nastupte na výtah a jděte nahoru po schodech kde se skryjte za plůtkem a vystřílejte všechno co vidíte.Až projdete malým domkem ke dveřím,tak přijdou posily.I ty oddělejte a jděte ke kontrolnímu panelu kde zabijte vojáka a vemte si pušku co je na stojanu.Postřílejte vojáky v protějším bunkru a zamiřte výše a rozstřelte helghastský symbol (1/3).Potom jděte k "volantu" a točte SIXAXISem po směru hodinových ručiček.Potom vyjděte a postřílejte vojáky.Dojděte ke dveřím.

Konec první části.

Druhou část napíšu zítra,dnes už nemám čas.

Odesláno

GTA IV

- CARnage Trophy -

Tohle je jedna z nejtěžších trofejí v GTA IV.Musíte rozdrtit 10 aut za 10 sekund.Nemožné,říkáte?Ne,je to možné,stačí když vjedete na stísněný most (Algonquin,Highway...) dodávkou,zastavit ji na šířku mostu,vystoupit,vzít RPG střelit do jednoho auta,zajít za dodávku a házet granáty.To je můj postup,a pokud ho zvládnete máte trophy.

FALLOUT 3

- Quest Trophy -,- Escape from Paradise-

Máte za úkol vysvobodit děti z tábora otroků.Nesnažte si s nimi promluvit,jen všechny vojáky postřílejte.....k tomu budete potřebovat tohle:

Aid:

3x Psycho

3x Nuka Cola Quantum

4x Purified Water

10x Stimpak

5x Blood Pack

3x Nuka Cola

Armor:

Power Armor

Enclave Helmet

Weapons:

Minigun

Frag Grenade (8x)

Hunting Rifle

Plasma Rifle

Energy Rifle

Assault Rifle

Scoped Magnum

Combat Shotgun

Sniper Rifle

Ammo:

VŠE NA MAXIMUM!

Je dobré začínat vevnitř Paradise Falls,někde se schovat a vystřílet vše co se hýbe (vše kromě otroků).Potom si promluvte se Squirellem a jděte z Paradise Falls kousek na jihovýchod kde si s dětmi promluvte.

TROPHY!

¨

?imageUrlToken=uZ9FnNb78U&locationType=file

?imageUrlToken=ryYVUR1ogj&locationType=file

Sonic Unleashed

Trophy 1 - Knockout Brawler - Silver

Sonic Unleashed mám s dnešním dnem dva dny a tenhle trophy jsem udělal na pohodu, i když jsem teprv ve čtvrtce hry.Za úkol máte: Zabít 10 000 nepřátel.

Trophy 2 - Creature of the Night - Bronze

Musíte dostat rank S v jakémkoliv levelu za Sonica Werehoga.

Trophy 3 - Getting Hang of Things - Bronze

Musíte dostat rank S v jakomkoliv levelu za Sonica Hedghehoga.

Trophy 4 - Oh, You Shouldn't Have - Bronze

Musíte dát profesorovi jeden suvenýr.

Trophy 5 - Still Broken - Bronze

Udělat první kapitolu hry.

Trophy 6 - Looking Better - Bronze

Udělat druhou kapitolu hry.

Trophy 7 - Let there be a Smackdown - Bronze

Sehnat boty na led.

Trophy 8 - Wall Climber - Bronze

Sehnat boty na lezení po zdech.

Trophy 9 - Airdevil - Bronze

Sehnat boty na zvyšování rychlosti v mid-airu.

Need for Speed Undercover

NFS:UC už mám dohrátý ( ještě 6 trofejí a mám platinum),ale přesto tu je jeden trophy kterej dosti mate.Je to Hired Goons (Bronze),kde máte v kariéře rozdrtit všechny Thugy (najmutí jezdci).Ale pozor,vy nemáte rozdrtit všechny co potkáte.Máte sundat jen ty co budete mít zadané ve dvou misích po rozdrcení G-Maca.Je to jen takový dodatek,protože na jednom nejmenovaném webu jsem četl toto "Musíte rozdrtit všechny co potkáte".Tak ještě jednou - není to pravda.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu