CHheVvy Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Bydlím v Mostě a nevím jestli mám přejít k UPC nebo k O2 nebo zůstat u KKnet (kdo je z Mostu ví) cena UPC 500kč za neomezenej rychlost 10mb a kknet omezenej na 120 gb rychlost mezi 5-10mb. Nemáte nějaký zkušenosti , kterej net mi doporučíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 no ja bych nekupoval zadnej ja ho na svi ctyri osm sestce nemam a jede mi paradne rozbeham tam i toma a jerryho sem spokojen a internet je dneska moc drahej takze bych do nej nesel obcas jako ted si skocim do knihovny na tya novy srace a tam internet je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 jaka je cena toho KKnet?, ale jinak bych sel do UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 KKnet 575 kč za 120 gb rychlost mezi 5-10 mb upload je 7 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 UPC ti za tu cenu nabizi vetsi rychlost a nemá žadny FUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 já vím ale prostě kkne ttvrdí že to je omezený limitem a takový keci a že ta rychlsot spadne kámoš to má rychlost mu sice nědy spadne ale někdy opravdu jede rychlostí 10mb vím že kknet si chce udret zákazníky no nevíte o nějaký stránce kde jsou recenze na net ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 muj kamos ma net od UPC 20mb a tuhle rychlost ma stalou nikdy nerikal ze by mu nejak klesala vyrazne rychlost a fup nejspís taky nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 já mám net od UPC a asi za 3 roky minimum vypadku a když už tak byli předem ohlášeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fan1s Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 ¨ja ma O2 a u nas vypadek byl asi jen jeden a nevim pricinu ale O2 to zprovoznilo. Zadny omezeni ve stahovani dat mam 8mb/s a docela spolehlivy no.Jenom to trochu kolisa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Bydlím v Mostě a nevím jestli mám přejít k UPC nebo k O2 nebo zůstat u KKnet (kdo je z Mostu ví) cena UPC 500kč za neomezenej rychlost 10mb a kknet omezenej na 120 gb rychlost mezi 5-10mb. Nemáte nějaký zkušenosti , kterej net mi doporučíte ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.