CHheVvy Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2009 Bydlím v Mostě a nevím jestli mám přejít k UPC nebo k O2 nebo zůstat u KKnet (kdo je z Mostu ví) cena UPC 500kč za neomezenej rychlost 10mb a kknet omezenej na 120 gb rychlost mezi 5-10mb. Nemáte nějaký zkušenosti , kterej net mi doporučíte ? Citovat
0 rysinho8 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2009 no ja bych nekupoval zadnej ja ho na svi ctyri osm sestce nemam a jede mi paradne rozbeham tam i toma a jerryho sem spokojen a internet je dneska moc drahej takze bych do nej nesel obcas jako ted si skocim do knihovny na tya novy srace a tam internet je Citovat
0 Dark_user Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2009 jaka je cena toho KKnet?, ale jinak bych sel do UPC Citovat
0 CHheVvy Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2009 KKnet 575 kč za 120 gb rychlost mezi 5-10 mb upload je 7 mb Citovat
0 Dark_user Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2009 UPC ti za tu cenu nabizi vetsi rychlost a nemá žadny FUP Citovat
0 CHheVvy Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2009 já vím ale prostě kkne ttvrdí že to je omezený limitem a takový keci a že ta rychlsot spadne kámoš to má rychlost mu sice nědy spadne ale někdy opravdu jede rychlostí 10mb vím že kknet si chce udret zákazníky no nevíte o nějaký stránce kde jsou recenze na net ? Citovat
0 Dark_user Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2009 muj kamos ma net od UPC 20mb a tuhle rychlost ma stalou nikdy nerikal ze by mu nejak klesala vyrazne rychlost a fup nejspís taky nema Citovat
0 Em3R Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2009 já mám net od UPC a asi za 3 roky minimum vypadku a když už tak byli předem ohlášeny... Citovat
0 Fan1s Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2009 ¨ja ma O2 a u nas vypadek byl asi jen jeden a nevim pricinu ale O2 to zprovoznilo. Zadny omezeni ve stahovani dat mam 8mb/s a docela spolehlivy no.Jenom to trochu kolisa Citovat
Otázka
CHheVvy
Bydlím v Mostě a nevím jestli mám přejít k UPC nebo k O2 nebo zůstat u KKnet (kdo je z Mostu ví) cena UPC 500kč za neomezenej rychlost 10mb a kknet omezenej na 120 gb rychlost mezi 5-10mb. Nemáte nějaký zkušenosti , kterej net mi doporučíte ?
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.