metuj Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Nečekejte žádný flame, jen nabízím možnost vcelku objektivního porovnání pro ty, kdo by třeba zvažovali koupi. V současné době mám oba telefony a sám zvažuji, který si nechám. Pokud by Vás cokoli, co se dá porovnat zajímalo, tak se klidně ptejte;-) Prozatím jsem porovnal toto: 1. Vzhled a konstrukce - vítězem je u mne o prsa Samsung - působí elegantněji a oceňuju HW tlačítka - třeba na fotoaparát 2. Ovládání a rychlost menu - jasným vítězem je iPhone - Samsung je sice papírově rychlejší, ale v praxi se iPhone ovládá výrazně lépe 3. Fotoaparát a kamera - Samsung je lepší tak výrazně, že to nemá cenu srovnávat - mám iPhone 3G (nikoli 3GS), takže je rozdíl opravdu markantní 4. Programové vybavení - vítěz je dle mne jasně iPhone - sice je Symbian nejpoužívanějším OS, ale AppStore poskytuje pohodlí, které oceňuji 5. Multimédia - vítězem je Samsung - přímá podpora DivX bez konverze (ani náznak zpomalení nebo rozmazání) a titulků s diakritikou;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.