DeAmOn11 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 dal sem celou slozku do: PSP/GAME...tak jak ste mi rikali...a kdyz zapnu psp a dam GAME,tak tam blika: corrupted data..a nejde to spustit..poradte plss... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 PSP/GAME/složka/EBOOT.PBP název složky nesmí být moc dlouhý, jinak ti hra nepůjde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeAmOn11 Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 to mi nejde uz tak:D, takze to EBOOT.PBP mam zkopcit do slozky: PSP/GAME? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Ses magor ? Ti to tekk napsal.... Dej ten eboot do slozky a tu slozku dej do PSP/GAME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DeAmOn11
dal sem celou slozku do: PSP/GAME...tak jak ste mi rikali...a kdyz zapnu psp a dam GAME,tak tam blika: corrupted data..a nejde to spustit..poradte plss...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts