Pethruska Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Zdravím.Koupil jsme si novou bezdrátovou klávesnici a myš od logitech a je u toho instalační cd,tak se chci zeptat,jestli ho ps3 nějak pobere,nebo jsem si tu klávesnici koupil zbytečně...děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Nepobere. Jedine, pokud funguji i bez toho (vetsina funguje). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pethruska Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Právě,že to nefunguje,když si připojím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Pokud to zkousis ve hrach, tak ani fungovat nebude (teda, porad by mela fungovat klavesnice pri psani, mozna jen ne ve vsech hrach). Pokud nefunguje ani treba v browseru...tak mas asi smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 z klávesnicí si nezahraješ maximálně unreal tournament:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pethruska Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 no mně šlo jen o to,abych to používal v menu a na internet...Ne do her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jedi_James07 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 A dá se využít kláveska+myš ve všech hrách nebo jen v některých? Četl jsem na http://bonusweb.idnes.cz/ps3/recenze/unreal-tournament-iii-platformovy-crossover-fo1-/clanek.A080207_104847_bw-ps3-recenze_vdp.idn že připojím myš a klávesnici a je to skoro jako na pc. Lze to stejně provést i u hry např. Call of duty 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Nelzem, jde to pouze u Unreal turnament III a to pouze USB myslím. No já měl klávesnici od logitechu přímo pro PS3 bluethoot a ta jela v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaccO Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Ja mam normalni Logitech kl.+mys k PC bezdrat a faka uplne na pohodu,ale ta podpora je smesna 1 hra u ktere se to da vyuzit.Na PS2 sli vsechny FPS konverze z PC (UT,Half-life,DeusEx apod) na PS3 nejde ani orange box natoz KZ2 atd. to me dost stve proste kl+mys je na FPS nejlepsi(nejrychlejsi) vyvojari by si tohle meli uvedomit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Ja mam normalni Logitech kl.+mys k PC bezdrat a faka uplne na pohodu,ale ta podpora je smesna 1 hra u ktere se to da vyuzit.Na PS2 sli vsechny FPS konverze z PC (UT,Half-life,DeusEx apod) na PS3 nejde ani orange box natoz KZ2 atd. to me dost stve proste kl+mys je na FPS nejlepsi(nejrychlejsi) vyvojari by si tohle meli uvedomit. Ty by jsi si mohl uvědomit že jsi hraješ na konzoli a né na PC. Pokud ti na tom něco vadí využij své PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuCháč_cz Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Ano aRMy-K má pravdu když si chceš koupi t klávesnici na ps3 s miší tak musiš jedině tuhle teda jestli chceš bezdratovou http://www.playcentrum.cz/cordless-mediaboard-pro-ps3-419003.htm a nebo jestli chce jenom klavesnici http://www.playcentrum.cz/wireless-bluetooth-keypad-sony-ps3-632801.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaccO Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Ty by jsi si mohl uvědomit že jsi hraješ na konzoli a né na PC. Pokud ti na tom něco vadí využij své PC. Vyuzil bych kdyby za a) naky mel a za b)Kdyby KZ2,Restance atp.vubec na PC vysly:cheesygrin: Mel jsem jen na mysli,ze by to nebylo odveci tu podporu tam dat zas takovej problem to urcite nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Všechny PS3 hry jdou hrát přes klávesnici a myš pomocí http://www.playcentrum.cz/xfps-rate-up-adapter-ps3-493201.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaccO Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 tekk:Jojo o tomhle vim jen ta cena se me zda DOST premrstena:( Jinak nemate s timhle nekdo naky zkusenosti,jak to faka a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wossa86 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Čuň,jsem tu nový a PS3 nemám tak dlouho,zhruba přes půl roku,chtěl bych k němu klávesnici na psaní mám jednu vyhlídnutou,ale nevím tak úplně přesně jestli půjde na PS3 bez problémů i když je připojení pomocí bluetooth. můžete mi prosím,kdyžtak při výběru klávesnice poradit? Zde přikládám odkaz na zmíněnou klávesnici,dnes jsem ji viděl u nás v obchodě a líbí se mi jak je malá a padne akorát do ruky. http://klavesnice.heureka.cz/microsoft-wedge-mobile-keyboard/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wossa86 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Čuň,chtěl bych si koupit klávesnici pro PS3,ale nevím zda bude fungovat správně i když je připojení pomocí bluetooth Zde přikládám odkaz na již zmíněnou klávesnici http://klavesnice.heureka.cz/microsoft-wedge-mobile-keyboard/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pethruska
Zdravím.Koupil jsme si novou bezdrátovou klávesnici a myš od logitech a je u toho instalační cd,tak se chci zeptat,jestli ho ps3 nějak pobere,nebo jsem si tu klávesnici koupil zbytečně...děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.