.Den Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2009 Mate nekdo tuto hru? Podle videji vypada zajimave a recenze taky nejsou spatne (GameSpot 7.5, IGN 9.0). Jen jestli neni repetitivni, kdyz clovek hraje online sam. :) http://www.youtube.com/watch?v=05bJDRMzAXg Citovat
Luk3z^ Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2009 Včerra jsem si to koupil, doúpručuju, online se da hrat i s kamosema, takze OK .:) Citovat
.Den Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2009 Jasne, ale osobne zadne lidi s PS3 neznam, takze vetsinou musim hrat sam, a proto ani online hry nejsou moc zazivne. Jedine jsem obcas hral Burnout s lidmi z fora... Je to sranda i kdyz nikoho neznas? :) Citovat
Luk3z^ Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2009 jj z PSN Den: i kdyz jsem to hral bez kamosou tk je to super, protoze je to nejak taktizovany, takze hraci to chapuo :) Citovat
.Den Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2009 Prihlaste se, kdo hrajete. ;) Citovat
GameEs Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2009 Já hraju já hraju :D lukezi už mám OS vyřešený tak můžem kdykoliv (skoro) dát :D.. Je to dost dobrý ale ze začátku sem tam byl docela ztracenej :D Citovat
Luk3z^ Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2009 ok, Den uz to ma taky, muzem dat uz ve 3 :D Citovat
.Den Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 Vite, ze je tam fotbal? :D Staci vybrat jako mapu Soccer... Bohuzel tam vetsinou nikdo neni (a asi o tom dost lidi nevi), takze vetsinou jste omezeni na hru proti CPU, nebo na Friends. A to tu (skoro) nikdo nemate Fat Princess? ^^ Citovat
Luk3z^ Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 uz jsem to objevil, ale nikdo to nehral no ... tak se muzem domluvit a jit proti sobe :D Citovat
CHheVvy Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2009 a o co jako gou ? nechápu princip hry prostě nic mohl by mě někdo hodit do obrazu :D ? Citovat
.Den Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2009 "Hlavni" mod je o tom, ukrast princeznu z hradu protivnika a pritahnout ji do sveho hradu. Pritom tu princeznu muzou krmit, takze je tlustsi a tim i tezsi, takze ji tahnes pomaleji. Je tam nekolik ruznych povolani, za ktera muzes hrat a bez problemu stale menit a celkove je to super hra. :) Tot ve zkratce, najdi si recenze. Citovat
CHheVvy Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2009 no za nějakejch 450kč je clkm dost demo nebo trial není ? Citovat
.Den Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2009 Si to muzes rozdelit na vice lidi. Demo netusim, jestli je. Ale hra je to dobra. :) Citovat
CHheVvy Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2009 v PS store jsem viděl ukázku a přišlo mi to jako strategie je tam třeba i stavění a nebo jen kradete macanou princeznu ? Citovat
huhla Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2009 v PS store jsem viděl ukázku a přišlo mi to jako strategie je tam třeba i stavění a nebo jen kradete macanou princeznu ? Ty si asi opravdu retard "Na pohled je Fat Princess veselá, copak se za tím asi ukrývá? Žádný ze slíbené desítky příběhových singleplayer levelů beta, do které jsme se zakousli, neobsahuje. Zcela určitě však půjde o prodloužený tutoriál, který vás seznámí s pěticí dostupných povolání a jejich výhodami i nevýhodami v boji, při opevňování budov, unášení princezny a podpoře spolubojovníků. Tím hra zároveň popíše svůj koncept, který v základním multiplayer módu Rescue the Princess spočívá v tom, že ve sklepení vlastního hradu ubráníte vykrmenou nepřátelskou princeznu a zároveň dokážete z hradu soupeřícího týmu unést vlastní princeznu a posadit ji na trůn svého sídla..." napsal server Hrej.cz Citovat
CHheVvy Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2009 sorry že jsem se zeptal, když tě to tak trapí a vadíti to tak si běž poplakat do kouta a nemusíš hned hířit a utočit na mě že jsem retar když ani neznáš správnej význam slova Citovat
huhla Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2009 sorry že jsem se zeptal, když tě to tak trapí a vadíti to tak si běž poplakat do kouta a nemusíš hned hířit a utočit na mě že jsem retar když ani neznáš správnej význam slova Hlavně že ty ovládáš češtinu SLOVNÍ TVARY: hýřit ~ hyř ~ hýře ~ hýřen ~ hýřena ~ hýřeni ~ hýřeno ~ hýřenu ~ hýřeny ~ hýří ~ hýříc ~ hýříce ~ hýřil ~ hýřila ~ hýřili ~ hýřilo ~ hýřily ~ hýřím ~ hýříme ~ hýříš ~ hýříte ~ hýřiti ~ hyřme ~ hyřte Citovat
CHheVvy Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2009 češtinu neznám dokonale protože jsem se nenarodil v čechách :D a učil jsem se uplně jiný jazyk , takový lidi jako ty miluju myslej si bůh ví co. Tady končím, omluvám se že jsem zkazil téma kvůli člověku který pozná pravý případ retarda Citovat
zlovkvetinaci Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2011 Hraje ještě někdo Princessku? Rád bych s někým sem tam nějakou tu hru dal. Ve skupince je to zas trochu o něčem jiném. A v ideálním případě by se hodila i nějaká výpomoc s trofejema. :party: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.