ste78 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 snippets, online poslech a stažení zdrama možný na http://bandzone.cz/score (podle pravidel fóra tady nemůžu dávat linky mimo sekci downloads mám dojem) Není to reklama, nenutím vás klikat, jen kdyby měl někdo zájem. Jsem v ostatních diskuzích, tak snad je to košer. Pokud ne, omlouvám se a smažte mě :) Prosím produkt je zdarma a doporučen osobám starším 18ti let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Je to velmi dobré, už jsem ti odeslal PM. Díky, zatím mi nic nepřišlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 velmi dobré ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Super tvoji hudbu posloucham už delší dobu a tohle EP je fakt mazec. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Skvělé..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.