jbunny Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 mám dotaz jestli se dá někde koupit už o flashovaný xko vim že sem to tu snad i někde viděl ale už to nemůžu najít tak mi prosím pomocte:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 www.hrejte.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 ještě doplňující dotaz tady sou už všechny ty xka flashnutý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Ne, prodávaj i normální. Flashlý maj označení Xbox +. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 maji i topik tady na foru v sekci bazar , lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jbunny
mám dotaz jestli se dá někde koupit už o flashovaný xko vim že sem to tu snad i někde viděl ale už to nemůžu najít tak mi prosím pomocte:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts