alesek__ Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEuZyyVFyprcUrLDTt.php mohl by nekdo udelat podrobnej tutorial pls? v CZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Mám dotaz kam zapojit sata kabel když se dělá flash... jeden konec do mechaniky xboxu a ten druhý konec?díky za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 to je mi jasný ale kam přesně?je možný přesně vyfotit kam?díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 to je mi jasný ale kam přesně?je možný přesně vyfotit kam?díky moc... nez se do neceho takoveho poustet.. tak se nejdriv neco naucit o PC .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomas.marlen Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Cus, jak vsichni pisou o ty ochrany samolepce mikrosoftu, je to doufam jenom ta jedna pod celni maskou. (stribrna s cernym logom mrkvousu). Prave tuhle stykru sem zkoumal a je nejaka narizla na levy strane cca 3mm. Zni to jako past pro ty co ji chctej odtrhnout. Nejaky zkusenosti? Dyk za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 nekdo prej na to bere fen na vlasy... aby to lepidlo pod tim polevilo.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dirtyskunk Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Cus, jak vsichni pisou o ty ochrany samolepce mikrosoftu, je to doufam jenom ta jedna pod celni maskou. (stribrna s cernym logom mrkvousu). Prave tuhle stykru sem zkoumal a je nejaka narizla na levy strane cca 3mm. Zni to jako past pro ty co ji chctej odtrhnout. Nejaky zkusenosti? Dyk za odpoved. Jo přesně je to past :) většinou se roztrhne těm co o tom neví :D bacha na to D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Cus, jak vsichni pisou o ty ochrany samolepce mikrosoftu, je to doufam jenom ta jedna pod celni maskou. (stribrna s cernym logom mrkvousu). Prave tuhle stykru sem zkoumal a je nejaka narizla na levy strane cca 3mm. Zni to jako past pro ty co ji chctej odtrhnout. Nejaky zkusenosti? Dyk za odpoved. Taky jí mam nějakou natrhlou. :D Zatim flashovat radši nebudu a zůstanu legal. :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 to já taky...naštěstí mám zaruku jenom půl rok(od playcentrum z bazaru) tak se do flashe pustím jak budu mít normál PC a ne note xD PS: mám eště dostatek her tak se mi moc ani nechce xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Potrebuji poradit.Vypálil jsem si X-men origin,Prototype a i jiné hry a v Xboxu se mi spustí jen obrazovku s logem Xka a lištu na přehrátí jako u filmu.Vím zě je to softwarem v Xboxu a né hrami,neznáte někdo nějaký Ubgrade na Flash aby mi šly i novější hry??? Dikes a poradte prosim..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
alesek__
http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEuZyyVFyprcUrLDTt.php
mohl by nekdo udelat podrobnej tutorial pls? v CZ :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.