honzaziky Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 ahoj dostal sem kabeli k psp na propojeni s tv kdyz sem to zapojil do skartu tak mi to chodilo ale cernobile obraz a kdyz sem spustil hru tak mi to neslo neco mi to hlasilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Asi protože nemáš AV kabel na hry, ale jen na obrázky, filmy, mp3 atd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaziky Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Asi protože nemáš AV kabel na hry, ale jen na obrázky, filmy, mp3 atd ... jo to mi de ale nic jinyho a co se stim da delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Koupit si AV kabel s pěti těma ehm ... přípojkama do televize .. okolo 400 kč v playcentru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaziky Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 a ty stema trema koncovkama ty sou na co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 uz ti to ^MichAaleK^ rekl "jen na obrázky, filmy, mp3 atd" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 uz ti to ^MichAaleK^ rekl "jen na obrázky, filmy, mp3 atd" Jojo .. A s těma pěti "koncema" máš na všechno + hry .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Jojo .. A s těma pěti "koncema" máš na všechno + hry .. konec->cich->cinč :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzaziky
ahoj dostal sem kabeli k psp na propojeni s tv kdyz sem to zapojil do skartu tak mi to chodilo ale cernobile obraz a kdyz sem spustil hru tak mi to neslo neco mi to hlasilo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts