Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

cerstve flashnuty XBOX - nektere hry zatuhavaji


vitaCB

Otázka

Dobry den,

koukal sem ze se tady sem tam neco podobneho resilo ovsem reseni jsem nenasel. Mam svuj prvni Xbox a flashnul jsem si ho. Flash probeh zda se v poradku ovsem zjistil jsem ze nektere hry proste vytuhnou. Konkretne hra NHL08 i NHL09. Rekl jsem si faj aspon ze jdou nejaky hry a to NHL chci hrat tak si koupim original ale ono ejhle. Dneska jsem byl v JRC koupil jsem si za celkem prijatelnou cenu 249kc NHL08 a ono to dela to same jako u palene hry. Jinak informace o boxu je to verze XBOX Elite dovezena z UK ja ji koupi tady v CR mechanika je Liteon a novy FW je 1.6.

PS: jo zkousel jsem i preflashovat na 1.51 ale nepomohlo to tak jsem vratil FW 1.6.

PSS: promazani cash jsem udelal take zadna zmena. Dokonce ani po nainstalovani na HDD to nefunguje:blink: K zaseku dojde vzdy ve chvili kdy najede logo NHL08 a press start jak ma blikat jednou blikne a SEK.

Za kazdou radu dekuji

EDIT: nekdy to pise ze GAME Error ze je treba vycistit disk mekou latkou a restartovat konzoli

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

to jsem se nedival. Problem je ze hry od vsech vydavatelu krome EA funguji jak maji. Tiger Woods 09 ma rozkostickovanej obraz jako kdyz je spatny signal na DVB-T a zase pri tom kdyz ma nabehnout ta obrazovka s press start sek. Nevim ale kdyz 10her funguje a nefunguji pouze hry od EA tak to na smitko nevypada... zase flash preci bud funguje nebo ne? Mam pravdu? Skoda ze jsem to nemohl testnout jeste pred flashnutim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak to si me moc nepotesil. Pac sem ho koupil pred tydnem max z aukra a prodavajici po zaplaceni prestal komunikovat a nereaguje...

ta mechanika da se vymenit na kolene ze koupim jinou nebo se musi nova mechanika nekam v xboku jeste registrovat? Omlouvam se za takovej pro nekoho blbej dotaz ale nevim co od XBOXU cekat.

Me je jen divny ze co neni od EA jde co je od EA nefunguje... chjo ze sem nekoupil novej box

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no klic sem si vycetl z te me liteonky pomoci podomacku udelaneho udelatka z toho NPN tranzistoru:-). Takze to je klic od desky jaj no tohle musim zkusit pohledat na googlu jak to funguje. Treba jeste nekoho neco napadne jinak to asi poslu nekomu kdo to opravuje... a nebo ho prodam a koupim noveho uz flashleho sem videl naky eshop co prodava flashnute xka a dava i zaruku.

nemuzu si pomoci ale prijde mi to jako vada mechaniky sakra skoda ze jsem nekoupil prvni originalku toho NHL pac si myslim ze to urcite nefungovalo uz ani na original FW a nebo hold s timhle iXtreme fw neumi cist hry od EA (sileny co sict)

Prosim nejakeho zkuseneho uzivatele o radu jak to chodi pri vymene mechaniky. Kdyz jsem mel LiteON musim koupit zase jen LiteON? Pripadne jak to jede musi se mechanika preflashovat na klic z puvodni mechaniky?

Opravdu je to klic od desky a ne od mechaniky toho Liteona?

Jeste jeden poznatek naformatoval jsem disk (ano uz i takove zbesilosti zkousim) a svete div se hra se jednou rozjela a kdyz ji zkousim hrat znova uz se opet sekne pri Start menu a vypada to jako by xko chtelo nejakou tabulku vyhodit. podtmavi se obraz a je trochu znat jako okno uprostred.. Treba to pomuze v diagnostice

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu