Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zahraj si nejnáročnější hru co na tom rozjedeš,hraj to tak 2 hodiny a uvidíš.Já to takhle dělal a můj pentium dual core mi běží na 2,6Ghz ( z 2ghz) a teploty nejsou víc jak 60-65° při hraní GTA 4 ,takže pohodička :))

jinak jestli používáš na měření teploty speedfan,tak nekoukej na to,že tam jsou 2 core...Koukej vždycky na tu nejvyšší...

Odesláno
Zahraj si nejnáročnější hru co na tom rozjedeš,hraj to tak 2 hodiny a uvidíš.Já to takhle dělal a můj pentium dual core mi běží na 2,6Ghz ( z 2ghz) a teploty nejsou víc jak 60-65° při hraní GTA 4 ,takže pohodička :))

jinak jestli používáš na měření teploty speedfan,tak nekoukej na to,že tam jsou 2 core...Koukej vždycky na tu nejvyšší...

pouzivam everest....no nevim myslim ze 2.6Ghz je moc...zatim sem tam nejvic mel 2.41 a to slapalo bez problemu....tak uvidim jak 2.6....zejtra si zkusim zahrat ...asi crysis ta je narocna az dost na muj comp..tak uvidim....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu