defuckto69 Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 zdarec, nasla by se dobra duse, ktera by mi bud uploadla nebo dala odkaz na NHL 07? mam pouze rip(cca 170mb) a tu neorezanou verzi(cca 850mb) sem tu videl, ale pouze na megaupload a nerozdelenou, takze bych tam musel mit premium... kdyby to tu uz nekde bylo, tak mi jen reknete kde(ja sem to tu nenasel) a nerozcilujte se hned :cheesygrin: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Já ti ji upnu na CZshare, ale musíš počkat, seš v pořadí :) Možná navečer tu bude... jinak já sem ji už uploadoval na megaupload a je to v topicu: Rapidshare je nam fuk! asi 3-4 stranky nazpatek.. nevim proc bys mel mit premiuim.. ale to je jendo, na ten czshare ti ji dam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Duben 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Já ti ji upnu na CZshare, ale musíš počkat, seš v pořadí :)Možná navečer tu bude... jinak já sem ji už uploadoval na megaupload a je to v topicu: Rapidshare je nam fuk! asi 3-4 stranky nazpatek.. nevim proc bys mel mit premiuim.. ale to je jendo, na ten czshare ti ji dam :) presne tam sem koukal, ale je u toho napsany, ze musim mit megaupload premium, jinak to nestahnu, ale stejne sem to zkusil a fakt to neslo... :cheesygrin: myslim ze je to velkej soubor kterej se od MU muze tahat jen s premiumem no.. :ziped: jestli teda nemas tu riplou, ale full, tak bych ti byl moc vdecnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 z megáče stáhneš většinou něco jen pomocí nějaký ochcaváčky(toolbar,getlink) getlink-hodíš link,zmáčkneš get link,počkáš,link co ti vyhodí dáš do prohlížeče a stahuješ http://www.ferks.sk/index.php?subor=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 No já teda mam toolbar, a zatim žádnej problém.. GetLink taky někdy používám :) btw, teď uploduju TDU, za chvíli du na bowling, tak tam hodim i tu NHL 07. Snad tu večer bude.. popř zítra.. neva? Jo a asi ji dam na dva party :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 No já teda mam toolbar, a zatim žádnej problém.. GetLink taky někdy používám :)btw, teď uploduju TDU, za chvíli du na bowling, tak tam hodim i tu NHL 07. Snad tu večer bude.. popř zítra.. neva? Jo a asi ji dam na dva party :) BOWLING?! :wohow: :cheesygrin: Neviem o ziadnom Bowlingu na PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 No já teda mam toolbar, a zatim žádnej problém.. GetLink taky někdy používám :)btw, teď uploduju TDU, za chvíli du na bowling, tak tam hodim i tu NHL 07. Snad tu večer bude.. popř zítra.. neva? Jo a asi ji dam na dva party :) ty máš nějakej bowling na psp???:blink2:o něčem sem četl,ale že něco vyšlo to nevim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 ty máš nějakej bowling na psp???:blink2:o něčem sem četl,ale že něco vyšlo to nevim! :D:D:D:D:D:D:D:D Jééé ja to řek blbě :D Nebo spíš si tim chtěl rozumět něčemu jinýmu :D Né, aj du na bowling jako hrát, normálně jako já, jako Vítek, jako s kuželkama :D v realu :D Od šesti.. Ale jinak, bowling na PSP je dobrej nápad :wohow: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D Jééé ja to řek blbě :D Nebo spíš si tim chtěl rozumět něčemu jinýmu :DNé, aj du na bowling jako hrát, normálně jako já, jako Vítek, jako s kuželkama :D v realu :D Od šesti.. Ale jinak, bowling na PSP je dobrej nápad :wohow: :wohow: :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: jéé tak nic noooo,heh:sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Duben 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D Jééé ja to řek blbě :D Nebo spíš si tim chtěl rozumět něčemu jinýmu :DNé, aj du na bowling jako hrát, normálně jako já, jako Vítek, jako s kuželkama :D v realu :D Od šesti.. Ale jinak, bowling na PSP je dobrej nápad :wohow: :wohow: :wohow: :wohow: tak to se ti povedlo, jak hned vsichni mysej na psp :D btw, ja pujdu na kolo :cheesygrin: jasne ze to nevadi zejtra, je to ok... a na MU pouzivam vedlejsi prohlizec s toolbarem, ale na tohle mi nejde ani gettlink, ten co tam psal o tom premiumu asi vedel proc to tam pise :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: jéé tak nic noooo,heh:sorry: Však neni zač, dobře sem se bavil, jak si byl překvapenej :angle: :thumbup: :ok: :thx: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 :wohow: :wohow: tak to se ti povedlo, jak hned vsichni mysej na psp :D btw, ja pujdu na kolo :cheesygrin: jasne ze to nevadi zejtra, je to ok... a na MU pouzivam vedlejsi prohlizec s toolbarem, ale na tohle mi nejde ani gettlink, ten co tam psal o tom premiumu asi vedel proc to tam pise :)a jo,ani mě to nejde,tak :sorry:v tomhle topicu nějak moc blbnu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Duben 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 a jo,ani mě to nejde,tak :sorry:v tomhle topicu nějak moc blbnu :cheesygrin: fpoho, to vis, kazdej nemame pokazdy svuj den :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Už uploaduju, mam i screeny a obal, takže zejtra to sem hodim.. chekuj topic: Rapidshare je nám fuk! tam to dam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Duben 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 Už uploaduju, mam i screeny a obal, takže zejtra to sem hodim.. chekuj topic: Rapidshare je nám fuk! tam to dam :) jj, uz se tesim.. :bash: :) a predem :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Duben 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 ses moc hodnej, ale z nejakyho duvody jim nefunguje profi a free sloty uz sou fuc, tak asi musim pockat az po pulnoci... kazdpopadko diky... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 Ach jo, už zase, to je fakt na ovno, proč jim to tak vypadává :roll: Aspoň že upload mi jede :roll: EDIT: hele, ale mě to jede, teď sem tam podíval a vše OK, :?: Máš premium? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Duben 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 Ach jo, už zase, to je fakt na ovno, proč jim to tak vypadává :roll:Aspoň že upload mi jede :roll: EDIT: hele, ale mě to jede, teď sem tam podíval a vše OK, :?: Máš premium? no prave ze mam, o to me to se*e vic... :frown: zkusim to jeste pozde vecer a nebo rano nez pudu do skoly, jestli to tu neni treba nak v mym okoli pretizeny nebo nevim proc mi to nejede :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Duben 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 tak uz to stahuju, diky moc!!!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daanik Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Prosímvás uploadnete to někam? prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 bowling na psp je :D menuje se to bowling 3D , někde tady sem to viděl, a patří to mezi minis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.