Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

R4 i deluxe hry

NintendoDS

Otázka

Ahoj chtěl bcyh se zeptat proč na R4i deluxe nejde tolik jako pokémoni , advance wars , mario atd.

Četl jsem na jejich stránkách v porovnání toto:

The Support for R4 card is terminated as the team has been dismissed. Since latest kernel update was released on Apr 24, 2008, games released after that is like to be problematic.

There are many expert in R4 deluxe Team. They are on the duty to maintenance the Website and Kernel of R4deluxe. You can play all of NDS GAME by used R4ideluxe.

V překladu :

Podpora pro R4 kartu je ukončený jak tým byl propuštěný. Od posledního update jádra bylo uvolněný na Aprovi 24, 2008, hry uvolněný po tom je rád být problematický.

Je mnoho odborníků v R4deluxe Tým. Oni jsou na povinnosti vůči údržbě Website a Kernel R4deluxe . Vy můžete hrát všechny NDS Hry užívaním R4ideluxe .

Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

R4i Deluxe nevyuzivam, tudiz ber moje rady s rezervou.

K tomu porovnani: Karta R4 je zastarala, R4i je novy typ, proto R4 ukoncila pusobnost. Pro R4i podpora stale je (v podobe udrzby webovych stranek a tvorby systemu pro R4i - kernelu)

Neexistuje flashkarta, ktera by spolehlive spustila 100% vsech ROMek.

A ted ty rady

- dobre zformatovana karta microSD(HC)

- posledni FW pro R4i

- zkusit i jine verze her (EU / USA / JP)

- nehrat s cheatama (u nekterych her se nemusi spustit)

Nevim, zda si ten pripad, ale je tu jeste moznost, ze pokud mas NDSi s novym FW (1.40) tak tam jsou ochrany kvuli piratskym ROMkam, tudiz je nespustis (zatim) - ale tim mi je divne, ze by ti par her slo...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale jine hry ti jdou? Jen tehle par nejede? Pokud je to jen u techto, tak je to v pohode, jak jsem psal tak zadna flashkarta nespusti 100% vsech her - i kdyz vim, ze pokud ses na ty hry tesil, tak to hodne zamrzi...

Ja mam Acekard 2 s jednim s poslednich FW a na ni jsem zatim spustil vse. Az na THE WORLD ENDS WITH YOU, ktery se pokazde ve stejny okamzik ve hre sekne a dal nejde, driv byl i problem s GTA (pokud nebyl s patchem), ale to vyresil novy FW. (Samozrejme netestoval jsem vsechny hry)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu