brians Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Mám problém: Když nahraju nějaké video z her přes program fraps, tak bych ho chtěl vložit do movie makeru dle libosti upravit, ale program mi odmítá tyto video soubory. Nechce sněmi vůbec pracovat.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Misto movie makeru zkus sony vegas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Misto movie makeru zkus sony vegas :) Jo přes ten primarně jezdím, ale zase nedovede jednu věc narozdíl od Movie makeru a tou je zpomalování obrazu u videa. Sice mi to video zpomalý, ale zvuk se chová dosti nenormálně a je slyšet prostorový zvuk místo toho zpomaleného, tak nevím co stím.:roll: Prostorový zvuk nepotřebuji... PLS bez toho prostorového. Kdo má nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alterna Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Jo přes ten primarně jezdím, ale zase nedovede jednu věc narozdíl od Movie makeru a tou je zpomalování obrazu u videa.Sice mi to video zpomalý, ale zvuk se chová dosti nenormálně a je slyšet prostorový zvuk místo toho zpomaleného, tak nevím co stím.:roll: Prostorový zvuk a navíc zpomalený nepotřebuji... PLS bez toho prostorového. Kdo má nějaké řešení? Nejede ti to protoze Movie Maker nepodporuje ten format videa od FRAPS preved si ho do myslim ze WMV (nejsem si jistej, a nebo este AVI) a pujde ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Nejede ti to protoze Movie Maker nepodporuje ten format videa od FRAPS preved si ho do myslim ze WMV (nejsem si jistej, a nebo este AVI)a pujde ti to. Díky za typ... jasný převod, ale je to časově náročné převést to do dobré kvality trvá dost dlouho... Já myslel, že by měl někdo řešení jestli by nešel ten zvuk nějak změnit na normální a ne na prostorový (v sony vegas verze PRO), však to víte chcete to video zpomalit a zvuk je přitom zpomalenej, ale prostorovej.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 loliik Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 tady máš tutorialy na sony vegas :) http://www.illusion-pictures.cz/?strid=tutorialyzkat&idk=12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Fraps ale nahrává jako Avi (pokud máš full) , taky mi to ale Movie maker dělal , ale už pak nwm jak se vyřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Mně to jde normálně vkládat do movie makeru co ti to píše za chybu.... Dej imporotvat media(videa) a mnělo by to jet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 To píše něco ve smyslu , "Cannot open file + název" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 A co máte za operační system? Mně blbly videa u XP,ale u vist mi to jede vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Vláček jde,musíš si stáhnou emulator,zrovna teď hraju dosovky tak i vláček :love: EDIT// Jinak mně na Vistách blblnou věčinou starší hry ,ale zatím se mi na 2 vyjímky nestalo,že bych to nerozjel. //Edit,špatný topic,sry laguje mi net-http://console-forum.net/showthread.php?t=63513 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Mám Windows Vista HOME EDITION 32bit - bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 To píše něco ve smyslu , "Cannot open file + název" Zajímavé, vždyď windows vista by měla mít novější a lepší verzi MOVIE MAKER než u XP takže by to mělo mít opravené chyby. Toto ti to píše po každém otevření video soubru nahraného ve FRAPS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Ale ano :D Já psal že mi to blblo , ale teď už v pohodě , jelo mi to na hovno na XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Tak když to blbne u xp,tak si stáhni novou verzi movie makeru. http://www.soft82.com/download/Windows/Windows_Movie_Maker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Funguje někomu tahle adresa?:bash: http://www.illusion-pictures.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 mám full verzi Frapsu asi 2.9.8 a video nahraju normálně v avi, zapnu WMM, přetáhnu ho tam, akorát tam zmenšim velikost z 2Gb na třeba 50Mb, kvalita zůstane stejná a krasně se to zmenší. nikdy jsem s tim problémy neměl, ale WMM rozhodně bere avi videa co udělá fraps....každopádně na hraní si s videem, přidávání efektů ti doporučuju Pinnacle Studio. Chodil jsem na kroužek kde jsme natáčeli a stříhali a uživatelský rozhraní je docela přehledný a příjemný a neni tak těžký se v tom zorientovat, na to kolik práce v tom jde udělat a ta adresa mi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brians
Mám problém:
Když nahraju nějaké video z her přes program fraps, tak bych ho chtěl vložit do movie makeru dle libosti upravit, ale program mi odmítá tyto video soubory.
Nechce sněmi vůbec pracovat.:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.