Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Fraps a vkládání videa do MOVIE MAKER na úpravu

brians

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Misto movie makeru zkus sony vegas :)

Jo přes ten primarně jezdím, ale zase nedovede jednu věc narozdíl od Movie makeru a tou je zpomalování obrazu u videa.

Sice mi to video zpomalý, ale zvuk se chová dosti nenormálně a je slyšet prostorový zvuk místo toho zpomaleného, tak nevím co stím.:roll:

Prostorový zvuk nepotřebuji... PLS bez toho prostorového.

Kdo má nějaké řešení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Jo přes ten primarně jezdím, ale zase nedovede jednu věc narozdíl od Movie makeru a tou je zpomalování obrazu u videa.

Sice mi to video zpomalý, ale zvuk se chová dosti nenormálně a je slyšet prostorový zvuk místo toho zpomaleného, tak nevím co stím.:roll:

Prostorový zvuk a navíc zpomalený nepotřebuji... PLS bez toho prostorového.

Kdo má nějaké řešení?

Nejede ti to protoze Movie Maker nepodporuje ten format videa od FRAPS preved si ho do myslim ze WMV (nejsem si jistej, a nebo este AVI)

a pujde ti to.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nejede ti to protoze Movie Maker nepodporuje ten format videa od FRAPS preved si ho do myslim ze WMV (nejsem si jistej, a nebo este AVI)

a pujde ti to.

Díky za typ... jasný převod, ale je to časově náročné převést to do dobré kvality trvá dost dlouho...

Já myslel, že by měl někdo řešení jestli by nešel ten zvuk nějak změnit na normální a ne na prostorový (v sony vegas verze PRO), však to víte chcete to video zpomalit a zvuk je přitom zpomalenej, ale prostorovej.:cry:

Odkaz ke komentáři

• 0

Vláček jde,musíš si stáhnou emulator,zrovna teď hraju dosovky tak i vláček :love:

EDIT// Jinak mně na Vistách blblnou věčinou starší hry ,ale zatím se mi na 2 vyjímky nestalo,že bych to nerozjel.

//Edit,špatný topic,sry laguje mi net-http://console-forum.net/showthread.php?t=63513

Odkaz ke komentáři

• 0
To píše něco ve smyslu , "Cannot open file + název"

Zajímavé, vždyď windows vista by měla mít novější a lepší verzi MOVIE MAKER než u XP takže by to mělo mít opravené chyby.

Toto ti to píše po každém otevření video soubru nahraného ve FRAPS?

Odkaz ke komentáři

• 0

mám full verzi Frapsu asi 2.9.8 a video nahraju normálně v avi, zapnu WMM, přetáhnu ho tam, akorát tam zmenšim velikost z 2Gb na třeba 50Mb, kvalita zůstane stejná a krasně se to zmenší. nikdy jsem s tim problémy neměl, ale WMM rozhodně bere avi videa co udělá fraps....každopádně na hraní si s videem, přidávání efektů ti doporučuju Pinnacle Studio. Chodil jsem na kroužek kde jsme natáčeli a stříhali a uživatelský rozhraní je docela přehledný a příjemný a neni tak těžký se v tom zorientovat, na to kolik práce v tom jde udělat

a ta adresa mi nejde

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu