duxt Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Prosím poradtě, jak to mám zprovoznit když nemám recovery menu... Mám psp 3000 s cfwenablerem 3.60 ( tak jestli to na něm vůbec jde...) Našel jsem tento návod ale jeden z těch kroků nemůžu udělat... Návod: překopírujte vcscheatdevice.prx (vcscheatdevice371.prx) do adresáře ms0:/seplugins/ upravte soubor game.txt přidáním řádkums0:/seplugins/vcscheatdevice.prxms0:/seplugins/vcscheatdevice371.prx (pro cfw.3.71 M33) nakonec v Recovery Menu nastavteAdvanced->Advanced Configuration - "Plain Modules in UMD/ISO" : enabled - Toto nemůžu udělat... aktivujte plugin vcscheatdevice.prx (vcscheatdevice371.prx) EDIT: Sry už to mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Stahni si 5.03GEN-A.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 no... jak rika smajda, stahni 5.03GEN-a ten ma myslim recovery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gloogle Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 určitě má recovery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duxt
Prosím poradtě, jak to mám zprovoznit když nemám recovery menu... Mám psp 3000 s cfwenablerem 3.60 ( tak jestli to na něm vůbec jde...)
Našel jsem tento návod ale jeden z těch kroků nemůžu udělat...
Návod:
ms0:/seplugins/vcscheatdevice.prx
ms0:/seplugins/vcscheatdevice371.prx (pro cfw.3.71 M33)
Advanced->Advanced Configuration - "Plain Modules in UMD/ISO" : enabled - Toto nemůžu udělat...
EDIT: Sry už to mám...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts