duxt Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 Prosím poradtě, jak to mám zprovoznit když nemám recovery menu... Mám psp 3000 s cfwenablerem 3.60 ( tak jestli to na něm vůbec jde...) Našel jsem tento návod ale jeden z těch kroků nemůžu udělat... Návod: překopírujte vcscheatdevice.prx (vcscheatdevice371.prx) do adresáře ms0:/seplugins/ upravte soubor game.txt přidáním řádkums0:/seplugins/vcscheatdevice.prxms0:/seplugins/vcscheatdevice371.prx (pro cfw.3.71 M33) nakonec v Recovery Menu nastavteAdvanced->Advanced Configuration - "Plain Modules in UMD/ISO" : enabled - Toto nemůžu udělat... aktivujte plugin vcscheatdevice.prx (vcscheatdevice371.prx) EDIT: Sry už to mám...
0 G3n3s!s Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 no... jak rika smajda, stahni 5.03GEN-a ten ma myslim recovery...
Otázka
duxt
Prosím poradtě, jak to mám zprovoznit když nemám recovery menu... Mám psp 3000 s cfwenablerem 3.60 ( tak jestli to na něm vůbec jde...)
Našel jsem tento návod ale jeden z těch kroků nemůžu udělat...
Návod:
ms0:/seplugins/vcscheatdevice.prx
ms0:/seplugins/vcscheatdevice371.prx (pro cfw.3.71 M33)
Advanced->Advanced Configuration - "Plain Modules in UMD/ISO" : enabled - Toto nemůžu udělat...
EDIT: Sry už to mám...
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts