SpOoKy_Cz_ Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Zdravíčko,mám menší problém,spíše dotaz. Když si v PSP pustím hudbu a chci někam vycouvat ( např. na System settings ) tak potom co najedu na System settings , tak hudba přestane hrát. Nejde to udělat nějak,aby hudba v PSP hrála non-stop , třeba i při surfování na netu ? Předem dík :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 music prx plugin .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 presne jak pise tekken. mam ho programech a pluginech v mojem podpise vcetne navodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpOoKy_Cz_ Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Dík,nemáš odkaz ? :) Se mi ho nechce půl hodiny hledat .. Aha,tak dík :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 omg rikal ze toma v podpise trva to 1 min nez to najdes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SpOoKy_Cz_
Zdravíčko,mám menší problém,spíše dotaz.
Když si v PSP pustím hudbu a chci někam vycouvat ( např. na System settings ) tak potom co najedu na System settings , tak hudba přestane hrát. Nejde to udělat nějak,aby hudba v PSP hrála non-stop , třeba i při surfování na netu ?
Předem dík :wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts