Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Zdravím nezdá se vám že se baterie v ovladači PS3 docela rapidně zhoršuje,vím že stárne,ale mám PS3 tak rok a pul a rozhodně ten ovladač už nevydrží celej den hraní tak půlku možná,asi v tom nic extra za baterku neni teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Jojo, mohli by být silnější to máš pravdu, ale zase na druhou stranu SONY chápu, ty dva roky ta baterka vydrží "jakž takž" a potom si koupíš nový DS, což jim určitě nevadí:). Takže si myslím, že oni nemají důvod tam dávat nějaké silnější a je to záměrně, protože samozřejmě chtějí, aby si lidi koupili další. Škoda je, že nejdou vyměňovat - nějakou jednoduchou, nerizikovou cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 když se ti vybije tak si mužeš pořídit rozdvokjku na usb a nemusíš být blízko ps3:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 No tak kabel bych k tomu rozhodně nechtěl mám 5 metrovou prodlužku na USB,ale to nechci ten bezdrát je masakr věc a myslím že ta baterka jde vyměnit,ale kdo mi zaručí že když si jí koupím tak že vydrží déle,no a u Dualshocku 3 je ta baterka lepší?DS3 mám jen chvilku tak nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Baterie se dá vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Baterie se dá vyměnit. Ano dá vymněnit jen sem zatím našel jen jednoho prodejce té baterky tedy u nás v ČR a to ještě není originál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 na eBay se dá koupit za pár korun a ještě s x vyšší kapacitou než originál baterie... (origo je 850 mAh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkovec Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 DS3 jsem měl rozdělaný už asi 6x a origo baterka má pouze 350 mAh (DS3 u PS3 Fat 80 GB). No a taky bý mě zajímalo zda lze koupit pouze novou baterii. Výměna je jednoduchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mrkej_Na_Drat
Zdravím nezdá se vám že se baterie v ovladači PS3 docela rapidně zhoršuje,vím že stárne,ale mám PS3 tak rok a pul a rozhodně ten ovladač už nevydrží celej den hraní tak půlku možná,asi v tom nic extra za baterku neni teda?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.