krystof94 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 :google: Jak jste se mohli v době poměrně nedávné na našem serveru dočíst, Google intenzivně pracuje na vlastním operačním systému. Ten pravděpodobně ponese stejný název, jako internetový prohlížeč známe společnosti, Chrome. Od oznámení práce na projektu se spekulovalo, za jak dlouho bude veřejnost moci tento zajímavý počin vyzkoušet v praxi, přesto rychlost, kterou se věci hnuly kupředu, předčila ta nejoptimističtější očekávání. Live Android, jak se systém v současnosti nazývá, svým názvem vzbuzuje asociace se systémem pro mobilní komunikátory, ze kterého vychází. Vy si můžete Live Android stáhnout v podobě dvou souborů, každý o velikosti zhruba 90 MB. Ty je potřeba následně spojit například programem HJSplit (WinZip ani WinRAR podle zdroje nefungují) a výsledek vypálit na CD. Jedná se o live verzi, nedojde tedy k žádným změnám na pevném disku vašeho počítače. První odvážlivci hlásí, že Live Android je mimořádně svižný i na starších strojích a my nyní máme možnost tato tvrzení ověřit v praxi. zdroj : CDrHadr.cz link : http://code.google.com/p/live-android/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 + pěkný, rychlý, dá se dát jednoduše na flashku - bez netu nepoužitelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 No tekku kdo v dnešní době nemá net?Pokud znáš aspon 10lidí ve veku 15-30 tak nwm kde bydlíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 No tekku kdo v dnešní době nemá net?Pokud znáš aspon 10lidí ve veku 15-30 tak nwm kde bydlíš Ty mas net vsude? Congrats! ===================================== Tak zatim je to bohuzel hodne nepouzitelne. Je to zrejme optimalizovane na eee 701, takze tam to muze byt lepsi.. Ale.. Na mem AMD 2500+ (desktop) to nenajelo vubec, na IBM T40 to sice nabehlo, ale cele to bylo dost pomale, kurzor mysi sel ovladat jen pres trackpoint, touchpad se choval.. Podivne.. Cela mys je zatim spise nepouzitelna. Nedetekovalo mi to zvukarnu, irda, wifi, lan.. Takze jsem net vubec nemel. Prehravac hudby vubec nesel spustit. Cele je to jasne uzpusobene pro mobily a bylo to proste "znasilneno" pro PC :D Cele to jede na linuxu. Takze budouci podpora neni problem (evidentne kdybych si s tim trochu pohral, tak lanku zprovoznim.. ale to uz by pak nebyl moc android, ale spis muj vytvor). Takze me hodnoceni: + pomerne rychly start + je to male (parset MB..) + design - strasne nestabilni - kazda druha app spadne.. parkrat mi spadnul cely system - vubec neprizpusobene na PC, je to jak kdyz na LCD vidite zvetseninu mobilu - spatna podpora HW - malo aplikaci - strasne pomale a trhane - mys je spise pro paradu... .. zatim to je proste prakticky nepouzitelne.. Je to taky verze 0.2.. Ale je na tom treba jeste hodne zamakat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 vzhledově hezký ale je to spíše internetový prohlížeč v os.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 tak sem se to teda taky rozhol vyzkouset: Na 1. PC (stolní počítač) se vubec nerozjel, ale naštěstí na notebooku jsem měl vetší štěstí :) Spuštění bylo na live os rychlé a bez zbytecneho potvrzovani (vlozi CD nastavit boot tot vše). Vzhledově je vcelku vydařilí, ovšem pár vylepšní by tam udělat ve vzhledu udělat mohli (dat větší základní rozlišení, a jiný kurzor myši). Co se týče připojení k internetu: také mi nenačetl ani wifi ani LAN. Většina aplikaci co jsem zpustil nefungovala. Kurzor myši se celkem blbě hledal, když se nachvili kouknu jinam. Touchpad si buť dělá co chce (pokaždy děla něco jinyho) a nebo s nim neumim zachazet :?... možna otazky zvyku. Ale jelikož je to jedna z prvích verzích tak doufam že se to časem dopracuje tak, že to bude mit uplatnění :bash: Anonymous_, mně šel svižně (bootoval sem z DVD-RW) ... nejspís také otázka HW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.