tedysek Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 čau nevite co je tohle za web http://www.inau.cz jakto ze jsou tam tak levny veci???diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 to teda nvm, ale neni to nejakej FAKE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 tváří se to jako aukční server, ale chybí rating prodejce, který je vlastně taktéž neznámý. Stav zboží není, běžná záruka taky ne - jen vrácení peněz do 14 dnů, ale na to nikdy nespolíhám. Teda vlastně stav zboží tam je údajně nové, ale to by jedině muselo být kradené, není jiná cesta. V nápovědě neprůhledné kecy o nějakém kreditu... Já z toho mám úplně stejný pocit, když mi někdo cpe na ulici nějaký paušál. Milión keců o supervýhodách a nových érách telefonování, a ve výsledku je to jen další klička k tahání peněz z mé kapsy - při mém stylu volání pořád vychází výhodněji normální twistka. A p*čoviny ve skončených aukcích, že někdo koupil 320gb harddisk za 50kč nebo 22" lcd za 800kč, k tomu není co dodat. Podvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 jej tohle bych v životě nepodporoval radši aukro či něco jiného je to o tom že za určitou částku nakoupíte určitou velikost kreditů a ty kredity jsou v akcích za určitou částu tuším jeden kredit (příhoz) je za 0,01,- a s každým příhozem se ta aukce prodlužuje.. takže je to stejně na prd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 mě vždycky pobaví snaha lidí vnutit mi pocit, že právě oni mi něco jako první opravdu zdarma dají. Kdysi jsem šel do práce, zaskočil mě nějaký chlapík a už mi rval paušál. Obvykle na ně mám nachystanou nějakou hlášku ("Mluvím já na tebe? Ne? Tak mi to taky nedělej!" nebo "Rodiče mi zakázali mluvit s cizími lidmi" nebo prostě "Chcípni!") , ale on mi vrazil do ruky krabičku s mobilem a že ho mám zadara. Neřekl jsem ani ň, vzal jsem krabičku a jdu dál. On asi spoléhal na nějakou moji slušnost, tak s arogantním úsměvem čekal, že mi svědomí nedá a že mu to vrátím a vyposlechnu si ty jeho kecy, ale to se pěkně spletl. Zrovna jela tramvaj, nastoupil jsem a chlapík to za mnou taktak stihl. Začal cosi plantat o krádeži, neměl jsem zrovna dobrou náladu, tak jsem ho tam seřval na 2 doby a na další zastávce radši vypadnul. Prostě význam slov má být jasný, prostý: zadarmo=ZADARMO, 22"lcd za 800=osmsetkorunčeských. Chci položit 800 na stůl a odnést si monitor, tak tomu rozumím a tak to není, jsou to svině, tečka. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 jj shai_tan a nechal sis ten mobil?Co to bylo za mobil:D:D?me se stalo ze me natacela televize...a dali me 500kč:Djentak zadara:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 me se stalo ze me natacela televize...a dali me 500kč:Djentak zadara:D Bylo jich Tě líto, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Ne nebylo protoze televize nova sou kktutci;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Smajda: 500 za natáčení je honorář, ne dar, to je v pořádku :) byla to nějaká nokia 1110 nebo tak nějak, prostě ten nejlevnější model... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.