Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

inau

tedysek

Recommended Posts

tváří se to jako aukční server, ale chybí rating prodejce, který je vlastně taktéž neznámý. Stav zboží není, běžná záruka taky ne - jen vrácení peněz do 14 dnů, ale na to nikdy nespolíhám. Teda vlastně stav zboží tam je údajně nové, ale to by jedině muselo být kradené, není jiná cesta. V nápovědě neprůhledné kecy o nějakém kreditu... Já z toho mám úplně stejný pocit, když mi někdo cpe na ulici nějaký paušál. Milión keců o supervýhodách a nových érách telefonování, a ve výsledku je to jen další klička k tahání peněz z mé kapsy - při mém stylu volání pořád vychází výhodněji normální twistka.

A p*čoviny ve skončených aukcích, že někdo koupil 320gb harddisk za 50kč nebo 22" lcd za 800kč, k tomu není co dodat. Podvod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jej tohle bych v životě nepodporoval radši aukro či něco jiného

je to o tom že za určitou částku nakoupíte určitou velikost kreditů a ty kredity jsou v akcích za určitou částu tuším jeden kredit (příhoz) je za 0,01,-

a s každým příhozem se ta aukce prodlužuje.. takže je to stejně na prd..

Odkaz ke komentáři

mě vždycky pobaví snaha lidí vnutit mi pocit, že právě oni mi něco jako první opravdu zdarma dají. Kdysi jsem šel do práce, zaskočil mě nějaký chlapík a už mi rval paušál. Obvykle na ně mám nachystanou nějakou hlášku ("Mluvím já na tebe? Ne? Tak mi to taky nedělej!" nebo "Rodiče mi zakázali mluvit s cizími lidmi" nebo prostě "Chcípni!") , ale on mi vrazil do ruky krabičku s mobilem a že ho mám zadara. Neřekl jsem ani ň, vzal jsem krabičku a jdu dál. On asi spoléhal na nějakou moji slušnost, tak s arogantním úsměvem čekal, že mi svědomí nedá a že mu to vrátím a vyposlechnu si ty jeho kecy, ale to se pěkně spletl. Zrovna jela tramvaj, nastoupil jsem a chlapík to za mnou taktak stihl. Začal cosi plantat o krádeži, neměl jsem zrovna dobrou náladu, tak jsem ho tam seřval na 2 doby a na další zastávce radši vypadnul. Prostě význam slov má být jasný, prostý: zadarmo=ZADARMO, 22"lcd za 800=osmsetkorunčeských. Chci položit 800 na stůl a odnést si monitor, tak tomu rozumím a tak to není, jsou to svině, tečka. :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu