zluda Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2007 sry sem si to splet s 3.40 oa-a.....tak to je divný...to by mělo normálně jít :blink: jasny 3.40 oa-a sem taky zkousel,ale vysledek je stejnej, kua mel sem takovou radost z toho dg a ted sem v pi... Tak nic,sem asi hidiot- v psp se mi totiz krome toho updatu ukazoval jeste nejakej soubor jako corubted file a ja myslel,ze to je neco co tam zustalo po dg z 3.50 tak sem to dycky smaznul:!: :!: :!: kazdopadne uz mam 3.30 OE-A :cheesygrin: Citovat
TypeK^ Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2007 Do jake slozky v PSP (firm 3.30 OE-A) mám kopírvat .iso a .cso??? Citovat
MaRa Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2007 Do jake slozky v PSP (firm 3.30 OE-A) mám kopírvat .iso a .cso??? na rootu karty do slozky ISO Citovat
TypeK^ Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2007 na rootu karty do slozky ISO Jako jak mam PSP, Memory stick ..tak tam? Citovat
tekken90 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2007 naformátuj kartu v PSP a složky se ti vytvořej samy..teda pokud máš custom firmware...koukni do tpoicu pro začátečníky tam to je Citovat
MaRa Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2007 Jako jak mam PSP, Memory stick ..tak tam? tam kde mas slozky PSP,MUSIC, PICTURE, MP_ROOT atd. .....ale jak psal tekken, kdyz si davas custom firmware tak se ti tam ty slozky vytvori samy Citovat
filipsemo Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 Hele, už z tohodle updateu nekdo bricknul?!- Strašně se toho bojim. A jeste- budu mit japonskou verzi- takovy stribrny- jde to na nem taky- nevi nekdo kdo tohle zkousel na nem?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!:roll: Citovat
tekken90 Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 nezáleží na tom jestli máš jap verzi ;) Citovat
Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 Hele, už z tohodle updateu nekdo bricknul?!- Strašně se toho bojim. A jeste- budu mit japonskou verzi- takovy stribrny- jde to na nem taky- nevi nekdo kdo tohle zkousel na nem?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!:roll: proc chodit na stary 3.30 OE-A :roll: proc nejit na 3.40 OE-A nebo rovnou na m33 ? 8) Jinak tipuji ze to budse mit z prodeje her... Tak to ti preju gl, aby jsi nebricknul, protoze budes bez zaruky... :blink: Citovat
filipsemo Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 Hele a kdybych chtel hrat s tim fw 1.50- slo by mi hrat pres net (myslim pres tu wifi)?!?!- a pres jakej program se ty isa hrajou na 1.50?!?! Citovat
tekken90 Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 používá se devhook ale emulace fw je tam myslím do fw 3.11 takže novější hry by ti nešli ;) Citovat
Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 Hele a kdybych chtel hrat s tim fw 1.50- slo by mi hrat pres net (myslim pres tu wifi)?!?!- a pres jakej program se ty isa hrajou na 1.50?!?!ISO hry jdou na tomhle normalne... akorat jen ty starsi, novejsi potrebuji novejsi FW, takze udelej UP alespon na 3.40 OE-A, pokud nebudes dmnt a uprostred updatu nevyndas baterii, nemas na brick narok... (jeste je tu devhook) ... pres net ? Jasne, to vubec nic neovlivnuje, akorat nejak nejdou HB pres wifi a navic je tu problem.. poradne ta wifi nefacha a rovnou se rozluc s pouzitim sifrovani WPA.. coz pro mne bylo zasadni.... BTW: pro wifi musis mit klienta v PC nebo wifi AP router... Citovat
Brento Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 Me na 3.30 OE-A vsecko jede a naprosto bez problemu. Nikdo nema problemy s timto FW, narozdil od 3.40 ;) Citovat
Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 Jo dik a co je semi-brick?! tzn. ze PSP se nenastarti do XMB nebo ze nejede korektne, nezobrazuji se ikony apod.. ale do recovery (specialni menu z Custom firmware) se dostanes, tudiz to muzes lehce opravit, kdezto normalni brick, je neco co neopravis a bud zahodis PSP (prodas, vymenis desku), nechas ho opravit, nebo zreklamujes, ale doma si to proste neopravis ;) Citovat
filipsemo Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 Jo díky- hned jak mi prijde du do toho. Normálně ale jsem si chtel koupit psp v obchode a tam mi prodavac rekl, ze pocet prodanych psp v cesky rep. prekrocil maximum a ze do konce prazdnin se novych psp nedockame. Nakonec sem nasel par kousku na www.prodejher.cz Citovat
Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 Jo díky- hned jak mi prijde du do toho. Normálně ale jsem si chtel koupit psp v obchode a tam mi prodavac rekl, ze pocet prodanych psp v cesky rep. prekrocil maximum a ze do konce prazdnin se novych psp nedockame. Nakonec sem nasel par kousku na www.prodejher.cz j maximum, jak kde ... kdyz to nekde dovazej primo z ameriky, nebo nakup z eBaye 3x tak levneji nebo nekde kde maji plne sklady (nejaky datarti + makro ? ) BTW prodejher.cz ? lituji te... prakticky nemas zaruku.. v obchodnim rejstriku vedeny jsou takze se muzes domahat, ale bude to neco jako se s nima soudit ;) rozhodne to nebude neco jako treba v datartu, ze prijdes das uctenku a vymeni ;) Citovat
filipsemo Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2007 Ale tak pokud se jeste nikomu nepovedlo bricknout!!- doufam ze se mi to povede Citovat
milux Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2007 sem spokojenej uživatel tohoto cf Citovat
filipsemo Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2007 sem spokojenej uživatel tohoto cf Hele a ty jsi si koupil psp a kartu a hned co ti to prislo jsi to upnul- nevite jestli to muzu udelat hned jak mi to prijde?! Citovat
filipsemo Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2007 Prosiiiim- muzu to udelat hned jak mi to psp prijde- myslim rozbalim, dobiju, dam kartu, upnu?!?!? Citovat
exist Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2007 podle toho jakej budes mit fw :) ale pravdepodobne budes muset jit na 1,5 a pak na 3,30 Citovat
filipsemo Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2007 To ne- ja sem si koupil specialni verzi 1.50 a je to teda mozny to takhle hned udelat?! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.