Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Z 5.50 Gen-B zpet na 5.00 M33-6


Zek

Otázka

Potreboval bych poradit jak se dostat zpet na CFW 5.00M33-6. Normalni cestou to nejde (fw co chci instalovat je starsi nez mam) a recovery flasher mi hazi chyby a nejde se dostat dal. Staci pouzit v recovery menu ...recovery/eboot.pbp? Pokud ano, presne jaky FW potrebuju? Uvitam jakykoli navod, dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jasne no ja plug-iny temer nepouzivam takze zustavam u FW5.50 GEN B ale diky za vysvetleni...tusil jsem to.Nektere Pluginy a temata chodi jen na nizsich FW stejne jako cestina,ktera asi pro 5.50 nikdy nebude.

Chapu tedy ten DOWN spravne kdyz nahraji do GAMES/EBOOT.PBP s prislusnym FW 5.00 M33-6 firmwarem a v recovery dam volbu kterou jsi popisoval,potom dojde k downgrade?

Zkusil bych to treba kvuli te cestine ale moc si netroufam...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
K cemu je enhle DOWN presne dobry? 5.50 GEN-B mam taky a vse chodi na jednicku.

Protoze dosti lidem GEN sere. Navic na GENu pry nejde SONY NP9660 NO UMD driver.. A spousty dalsich veci. GEN je proste nedoladenej zmetek a jsou jen 2 duvody proc na nej prejit:

1) pristup na PS Store a multiplayer hry

2) hra vyzaduje vyssi fw, nez 5.00..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu