shadow.wizard Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 Info: Jen několik dní poté, co společnost Capcom vydala v Japonsku akční RPG Monster Hunter Portable 2nd, oficiálně oznámila, že stejný titul vydá i v Evropě a sev. Americe pod názvem Monster Hunter Freedom 2 – bohužel až v září 2007. Ještě než si povíme něco o hře samotné, tak je třeba zmínit šílenství, které nastalo po jejím vydání v Japonsku. Během několika prvních dní se Monster Hunter Portable 2nd prodalo přes půl milionu kopií, což tento titul okamžitě katapultovalo na špičku prodejního žebříčku. Na západě se druhý PSP Monster Hunter stejně vysokých prodejních čísel zcela určitě nedočká, ale úspěch prvního dílu byl zcela evidentně dost velký (na celém světě se hry prodalo přes 2.4 milionů kopií, z toho však drtivá většina v Japonsku) na to, aby se vedení Capcomu rozhodlo vydat na západě i díl druhý. Tak si ho pojďme ve stručnosti představit. Monster Hunter Freedom 2 je opět akční RPG s velkým důrazem na volnost konání, které se točí okolo lovení celé řady různých příšer a monster. MHF2 je obsahově o polovinu větší než předchůdce a jeho nedílnou součástí je velkorysá podpora Wi-Fi multiplayeru. Samotná hratelnost se však od prvního dílu, ani Monster Hunter titulů z PS2, nijak nezměnila. Hráč si tak opět na začátku vytvoří bojovníka, či bojovnici podle svých představ, aby pak sám nebo ve spolupráci s kamarádem v multiplayeru, cestoval po rozlehlém herním světě, lovil na zakázku monstra, vylepšoval své lovecké schopnosti, plnil questy pro různé osoby, získával nové zbraně i brnění, pobýval v městech a vesnicích a zkrátka živil se jako lovec. O tom je vlastně celá hra, které se bohužel dočkáme až letos v září. Screenshots: http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=6436 In-game Video: http://www.youtube.com/watch?v=QZhoqHOr650 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 nevypada to vubec spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 to jo uz aby to tu bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 jednička byla dobrá ale přišla mi v singlu moc těžká a vůbec mi to přijde jako hra která je lepší multi což ale nemám možnost zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 no presne teraz akurat som si to dal do psp tu jednicku ale fakt mi to pride moc tazke pridem do olasti kde je 5 velociraptorou a som v koncoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Ja len dufam, ze vyriesia nieco s tou kamerou. Lebo v jednotke to bol fakt humus co predviedli s tou kamerou a jej ovladanim. je to hrozne nemotorne a pokial si pamatam tak aj recenzenti na weboch to hodne kritizovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Ja sem to hral a na zacatku se mi to zdalo moc zmatene ( moc kecani ) tak sem presel zpatky na Dungeon Siege kterej uz ted projizdim podruhe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 No tak to hram... je to pomerne tazke... moze mi niekto poradit kto to hra ako mam v treningu zajat Monstera v 7/7 casti? Dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Ja uz to hraju od prvniho patche kde je to stejne o tom ze vlastne nevite nic vsecko je jen o intuici kdyz si pamatujete kdo co bylo to sou takove ty sbiraci q ale treba ted musim sejmout Gorilku to je sranda jak 4 gorily na vas prdi sracky a vy s valecnym rohem a par soudkama a potkama snazite vsecko zabit tzz to je ten q LVL** ne LVL* kde jsou ty 4 male bile ,ale takove ty pekne krizene gorilky s hrochem velke ruzove plysove :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 hele kde najdu v jednom z prvních gathering questů těch 5 mountain herbs? já našel jen na mapě 8 jedno místo a tam byli jen 4 a ten pátej nikde edit:tak už nic,když sem ten quest dal znovu tak jich tam 5 bylo na tom místě a ještě sem hned našel jiný místo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Naco su vlastne sudy? Nejak som to nepochopil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 ty pi.. to vypada dobre, vypada to jako onlinovka ps:kdy uz bude nejaka onlinovka???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Naco su vlastne sudy? Nejak som to nepochopil :D mas 2 druhy sudu: 1.malej zlutej "small barrel bomb", je to mala bomba, kterou polozis na zem a hned se aktivujea za par sekund vybuchne. 2. velkej cervenej sud "large barrel bomb" je to velka bomba, ktera se neaktivuje sama, ale musite ji odpalit necim jinym, treba do ni kopnete nebo strelite, hodite na ni kamen, nebo se da odpalit za pomoci te mensi bomby. obe vybusniny slouzi na lov velkych zvirat, prijdete k nejakemu velkemu dinosaurovi/drakovy a pod nohy mu date malej barel, pak ho to omraci a mate cas na to, abyste mu tam daly velkej barel a k nemu malej a BUUUM. a co se tyce obtiznosti, tak mi to vyhovuje, neni nic lepsiho, nez po dvou dnech hrani zabit nejaky velky zvire, proste musite prijit na taktiku, jak ho zabit. a nejhorsi jsou ty prisery, co plavou v pisku a jenom ojedinele sez neho vynori. uz delam ukoly na 3.urovni oznacene ***, takze kdyztak muzu poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 takze jsem vcera stahl a muzu rict ze pokud jste monster huntera nikdy nehrali s jednickou se nezalamujte...tohle je mnohem lip udelany pro zacatecniky,protoze narozdil od prvniho dilu je hned od zacatku vysvetleny jak se co pouziva a k cemu co slouzi...uz to neni vylozene metoda pokus omyl...jinak hra je to vyborna a pokud se sejde vic lidi dost to pripomina mmorpg (jenom skoda ze i druhej dil postrada infrastructure) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Starmen, jaq si zlozil toho bossa tych Giaprey ... mam to ako quest od tej kravy co je Chef of Village :) diqs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Když jsem tu hru spustil poprve tak mi to napsalo nejakou chybu a nejaky čisla sem potvrdil a hra se normalne spustila , ale teď mam všude hrozně maly pismenka.Nevite co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Když jsem tu hru spustil poprve tak mi to napsalo nejakou chybu a nejaky čisla sem potvrdil a hra se normalne spustila , ale teď mam všude hrozně maly pismenka.Nevite co stim ?Mas zmene XMB co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 100pro je to tim, ze ma zmenene fonty... treba applecor ma tenhle mikro font pro hry vyuzivajici font z flash0... to mansda36: staci pripojit flash0 pres usb, jit do slozky font a zmenit jpn0.pgf... muzes pouzit treba i font ktery mas v XMB pokud je dobre citelny (myslim tim zkopirovat ltn0.pgf, prejmenovat na jpn0.pgf a puvodni jpn0.pgf jim nahradit) btw zrovna ted jsem se na tyhle gamesce celkem ujizdim a je fakt good.. podle me o dost lepsi nez jednicka ;) jedine co se tyhle hre da vytknout je obtiznost, nektery draci proste vydrzej vic nez moje nervy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Jo jo mam.Hned rano az vstanu tak se na to mrknu.A diky za rady.Pak napišu jak sem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Pls poradte prave jsem zacal hrat jednicku,jak mam sejmout ty velociraptory ,je to prvni lovecky ukol. Jejich tam strasna grupa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 snaz se je brat po jdnom a hodne uskakuj...taky zalezi co puozivas za zbran,me se na ne osvedcil jednorucak...je rychlej a da se s nim celkem rozumne pohybovat (narozdil od treba dvourucniho mece) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 hele tu hru vubec bechapu a nevim co mam delat... doufam ze me to na srazu "profici" reknou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 a hrajes 2? tam je tutorial kdyz vlezes do te treningove skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 a hrajes 2? tam je tutorial kdyz vlezes do te treningove skoly jo to vzladam, ale jak mam potom neco delat s tim masem (meal) v ty delivery box nebo co to je.. tak sem uplne mimo... mam naruta + muj taiko no tatsuin a sem zatim spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Tak dobry pismenka se o neco zvetsila :D , ale mohli by byt jeste vetsi :D A diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.