Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Freedom 2


shadow.wizard

Recommended Posts

logo.jpg

Info:

Jen několik dní poté, co společnost Capcom vydala v Japonsku akční RPG Monster Hunter Portable 2nd, oficiálně oznámila, že stejný titul vydá i v Evropě a sev. Americe pod názvem Monster Hunter Freedom 2 – bohužel až v září 2007. Ještě než si povíme něco o hře samotné, tak je třeba zmínit šílenství, které nastalo po jejím vydání v Japonsku. Během několika prvních dní se Monster Hunter Portable 2nd prodalo přes půl milionu kopií, což tento titul okamžitě katapultovalo na špičku prodejního žebříčku. Na západě se druhý PSP Monster Hunter stejně vysokých prodejních čísel zcela určitě nedočká, ale úspěch prvního dílu byl zcela evidentně dost velký (na celém světě se hry prodalo přes 2.4 milionů kopií, z toho však drtivá většina v Japonsku) na to, aby se vedení Capcomu rozhodlo vydat na západě i díl druhý. Tak si ho pojďme ve stručnosti představit.

Monster Hunter Freedom 2 je opět akční RPG s velkým důrazem na volnost konání, které se točí okolo lovení celé řady různých příšer a monster. MHF2 je obsahově o polovinu větší než předchůdce a jeho nedílnou součástí je velkorysá podpora Wi-Fi multiplayeru. Samotná hratelnost se však od prvního dílu, ani Monster Hunter titulů z PS2, nijak nezměnila. Hráč si tak opět na začátku vytvoří bojovníka, či bojovnici podle svých představ, aby pak sám nebo ve spolupráci s kamarádem v multiplayeru, cestoval po rozlehlém herním světě, lovil na zakázku monstra, vylepšoval své lovecké schopnosti, plnil questy pro různé osoby, získával nové zbraně i brnění, pobýval v městech a vesnicích a zkrátka živil se jako lovec. O tom je vlastně celá hra, které se bohužel dočkáme až letos v září.

Screenshots:

http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=6436

In-game Video:

http://www.youtube.com/watch?v=QZhoqHOr650

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

  • 4 months later...

Ja uz to hraju od prvniho patche kde je to stejne o tom ze vlastne nevite nic vsecko je jen o intuici kdyz si pamatujete kdo co bylo to sou takove ty sbiraci q ale treba ted musim sejmout Gorilku to je sranda jak 4 gorily na vas prdi sracky a vy s valecnym rohem a par soudkama a potkama snazite vsecko zabit tzz to je ten q LVL** ne LVL* kde jsou ty 4 male bile ,ale takove ty pekne krizene gorilky s hrochem velke ruzove plysove :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naco su vlastne sudy? Nejak som to nepochopil :D

mas 2 druhy sudu:

1.malej zlutej "small barrel bomb", je to mala bomba, kterou polozis na zem a hned se aktivujea za par sekund vybuchne.

2. velkej cervenej sud "large barrel bomb" je to velka bomba, ktera se neaktivuje sama, ale musite ji odpalit necim jinym, treba do ni kopnete nebo strelite, hodite na ni kamen, nebo se da odpalit za pomoci te mensi bomby.

obe vybusniny slouzi na lov velkych zvirat, prijdete k nejakemu velkemu dinosaurovi/drakovy a pod nohy mu date malej barel, pak ho to omraci a mate cas na to, abyste mu tam daly velkej barel a k nemu malej a BUUUM.

a co se tyce obtiznosti, tak mi to vyhovuje, neni nic lepsiho, nez po dvou dnech hrani zabit nejaky velky zvire, proste musite prijit na taktiku, jak ho zabit. a nejhorsi jsou ty prisery, co plavou v pisku a jenom ojedinele sez neho vynori.

uz delam ukoly na 3.urovni oznacene ***, takze kdyztak muzu poradit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze jsem vcera stahl a muzu rict ze pokud jste monster huntera nikdy nehrali s jednickou se nezalamujte...tohle je mnohem lip udelany pro zacatecniky,protoze narozdil od prvniho dilu je hned od zacatku vysvetleny jak se co pouziva a k cemu co slouzi...uz to neni vylozene metoda pokus omyl...jinak hra je to vyborna a pokud se sejde vic lidi dost to pripomina mmorpg (jenom skoda ze i druhej dil postrada infrastructure)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

100pro je to tim, ze ma zmenene fonty... treba applecor ma tenhle mikro font pro hry vyuzivajici font z flash0...

to mansda36: staci pripojit flash0 pres usb, jit do slozky font a zmenit jpn0.pgf... muzes pouzit treba i font ktery mas v XMB pokud je dobre citelny (myslim tim zkopirovat ltn0.pgf, prejmenovat na jpn0.pgf a puvodni jpn0.pgf jim nahradit)

btw zrovna ted jsem se na tyhle gamesce celkem ujizdim a je fakt good.. podle me o dost lepsi nez jednicka ;)

jedine co se tyhle hre da vytknout je obtiznost, nektery draci proste vydrzej vic nez moje nervy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a hrajes 2? tam je tutorial kdyz vlezes do te treningove skoly

jo to vzladam, ale jak mam potom neco delat s tim masem (meal) v ty delivery box nebo co to je.. tak sem uplne mimo... mam naruta + muj taiko no tatsuin a sem zatim spokojen :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu