Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Pokud máte jaký koliv dotaz ohledně CSS ptejte v tomhle TOPICU a nezkladejte zbytečně nové,Díky..

Tento návod je pro všechny ZAČÁTEČNÍKY (n00bíky),kteří neví o co gou.

Jsou tu všechny potřebné věci pro "SPRÁVNÉ HRANÍ" x).

# Jak nainstalovat CSS a vše potřebné ?

NON-STEAM/STEAM hru (najde si patche sama) - najděte si

Patch 16 ZDE

Patch 17 ZDE

Patch 18 ZDE

Textury ZDE

# Jak se připojím na Console-Forum.net | Public server ?

Stačí si jen otevřít Find Servers > Favourites > ADD Favourite a už jen stačí vložit IP:62.109.141.146:27016 a pak stačí jen dát JOIN GAME.

# Kde najdu info. o serveru?

b_560x95.png

# Vidím v nějakých mapa Růžovo-černé kostičky co stím?

Jsou to chybné nedodělané textury stačí jen stáhnout opravu chybných textur ZDE

# Kde můžu stáhnout skiny - textury na zbraně?

Na FPSBanana.com : ZDE

# Jak zapnu konzoly?

V hlavním menu zvolte Options > Keyboard > Advanced > Zakříškujte Enable developer console.

# Jak snížím ping?

Stačí postupně napsat tyto příkazy do konzole: rate 23000 , cl_cmdrate 101 , cl_updaterate 101 , cl_rate 23000 , cl_cmdbackup 2

(Toto vám ve skutečností sníží ping minimálně,ale když to nemáte nastavené laguje to i ostatním na serveru,doporučiji nastavit!)

Také dálé pomahá vypnutí komunikačních programů jako je např. Skype,ICQ,STEAM,xFIRE a další.

# CSS nejde spustit píše chybu co stím?

Při jaké koliv chybe Oddinstallujte CSS z PC,a vymažte složku na C:\Program Filles\Counter-Strike Source\ (Pro NON-STEAM).

A znovu nainstallujte.(Pokud by nešlo piště sem do TOPICU a nezakládejte nový!)

# Jak si nabindovat text?

Stači si otevřít konzoli a napsat : bind "KLÁVESA" "say A TEXT"

např. : bind "k" "say Ahoj!" ,když stisknete klávesu K tak vám to napíše do chatu Ahoj!

# Jak zmenšit zaměřovač?

Otevřeme si konzoly a vložíme do ní : cl_crossfirescale číslo čím vetší tím menší zaměřovač

např. cl_crossfirescale 3000

# Jaké jsou příkazy ve hře?(by sadet)

Votemap: Zvolíte vaší oblíbenou mapu, po určitém dosažení votů se změní

Rtv(rock the vote): ¨Hlasujete pro změnu mapy

Nominate: Používá se před zadáním RTV, nominujete mapu kterou by jste chtěli v nabídce RTV

Timeleft: Zbývající čas do další mapy

Nextmap: Další mapa

Weaponme: Statistiky s počtem zabitých s určitou zbraní

Rank: Umístění na serveru

Top: Top 10 v umístění na serveru

Session:--------

Podobné TOPICi:

Counter strike 1.6 a Counter strike: Source HALUŽ KILLY - pište své

CF css klan

Pokud vám tento TOPIC aspoň trošku pomohl oceňil bych poděkovaní (THANKS) ;)

A taky moc děkuji mímu kamarádovi Zavorce,kterej mi dal 4 bodíky x) a ubral CREDITS,který byly do soutěže díky moc seš kámoš ;)

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Mám problém. Při každým spuštení CSS mi to chvíly načítá a potom spadne do windowsů a nejdřív to na mě vyhodí tuhle hlášku

http://s1.imgupload.cz/img/--/19983/rRjOT/1error.JPG

A pak tuhle

http://s1.imgupload.cz/img/--/19984/K5JuD/2error.JPG

Co s tím? Díky ;)

přesně tohle se dělo mě :D pár roků a pak záhadně zmizelo :D stalo se to po tom co jsem nastavl vyšší rozlišení než je můj monitor. Zkus reinstal, smazat vše z registrů a pak znova nainstalovat, opatchovat a vše spustit

Odesláno
Mám problém. Při každým spuštení CSS mi to chvíly načítá a potom spadne do windowsů a nejdřív to na mě vyhodí tuhle hlášku

http://s1.imgupload.cz/img/--/19983/rRjOT/1error.JPG

A pak tuhle

http://s1.imgupload.cz/img/--/19984/K5JuD/2error.JPG

Co s tím? Díky ;)

Hele už si to někdy hrál než ti to hodilo tu hlášku?Pokud ne tak pravděpodobně nemáš nonsteam...to je můj názor:)

Odesláno

# Jak snížím ping?

Stačí postupně napsat tyto příkazy do konzole: rate 23000 , cl_cmdrate 101 , cl_updaterate 101 , cl_rate 23000 , cl_cmdbackup 2

(Toto vám ve skutečností sníží ping minimálně,ale když to nemáte nastavené laguje to i ostatním na serveru,doporučiji nastavit!)

Také dálé pomahá vypnutí komunikačních programů jako je např. Skype,ICQ,STEAM,xFIRE a další.

no tohle moc nepomuze pac kazdej server ma jiny raty....

Odesláno

Takže, přeinstalovávat už jsem to zkoušel asi 5x. Pokaždý jsem to dal na jinej disk a pořád to stejný. Když to odinstaluju, tak mi automaticky zmizí i složka Counter Strike. Mám takovej pocit že to dělá od tý doby co sem si nainstalovat steam, ale to bych kecal. A hlavně steam mám na :E a CSS na : D, takže nevim. Nějaké další návrhy?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu