DyTik Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Pokud máte jaký koliv dotaz ohledně CSS ptejte v tomhle TOPICU a nezkladejte zbytečně nové,Díky.. Tento návod je pro všechny ZAČÁTEČNÍKY (n00bíky),kteří neví o co gou. Jsou tu všechny potřebné věci pro "SPRÁVNÉ HRANÍ" x). # Jak nainstalovat CSS a vše potřebné ? NON-STEAM/STEAM hru (najde si patche sama) - najděte si Patch 16 ZDE Patch 17 ZDE Patch 18 ZDE Textury ZDE # Jak se připojím na Console-Forum.net | Public server ? Stačí si jen otevřít Find Servers > Favourites > ADD Favourite a už jen stačí vložit IP:62.109.141.146:27016 a pak stačí jen dát JOIN GAME. # Kde najdu info. o serveru? # Vidím v nějakých mapa Růžovo-černé kostičky co stím? Jsou to chybné nedodělané textury stačí jen stáhnout opravu chybných textur ZDE # Kde můžu stáhnout skiny - textury na zbraně? Na FPSBanana.com : ZDE # Jak zapnu konzoly? V hlavním menu zvolte Options > Keyboard > Advanced > Zakříškujte Enable developer console. # Jak snížím ping? Stačí postupně napsat tyto příkazy do konzole: rate 23000 , cl_cmdrate 101 , cl_updaterate 101 , cl_rate 23000 , cl_cmdbackup 2 (Toto vám ve skutečností sníží ping minimálně,ale když to nemáte nastavené laguje to i ostatním na serveru,doporučiji nastavit!) Také dálé pomahá vypnutí komunikačních programů jako je např. Skype,ICQ,STEAM,xFIRE a další. # CSS nejde spustit píše chybu co stím? Při jaké koliv chybe Oddinstallujte CSS z PC,a vymažte složku na C:\Program Filles\Counter-Strike Source\ (Pro NON-STEAM). A znovu nainstallujte.(Pokud by nešlo piště sem do TOPICU a nezakládejte nový!) # Jak si nabindovat text? Stači si otevřít konzoli a napsat : bind "KLÁVESA" "say A TEXT" např. : bind "k" "say Ahoj!" ,když stisknete klávesu K tak vám to napíše do chatu Ahoj! # Jak zmenšit zaměřovač? Otevřeme si konzoly a vložíme do ní : cl_crossfirescale číslo čím vetší tím menší zaměřovač např. cl_crossfirescale 3000 # Jaké jsou příkazy ve hře?(by sadet) Votemap: Zvolíte vaší oblíbenou mapu, po určitém dosažení votů se změní Rtv(rock the vote): ¨Hlasujete pro změnu mapy Nominate: Používá se před zadáním RTV, nominujete mapu kterou by jste chtěli v nabídce RTV Timeleft: Zbývající čas do další mapy Nextmap: Další mapa Weaponme: Statistiky s počtem zabitých s určitou zbraní Rank: Umístění na serveru Top: Top 10 v umístění na serveru Session:-------- Podobné TOPICi: Counter strike 1.6 a Counter strike: Source HALUŽ KILLY - pište své CF css klan Pokud vám tento TOPIC aspoň trošku pomohl oceňil bych poděkovaní (THANKS) ;) A taky moc děkuji mímu kamarádovi Zavorce,kterej mi dal 4 bodíky x) a ubral CREDITS,který byly do soutěže díky moc seš kámoš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 nechces to reupnout? stahujemeto 20kb/s... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Konkrétně co ?? Našel jsem ty odkazy různě po netu na českých stránkach aji jsem je zkusil a nejméně mi to jelo 200kb/s klidně ti to někam upnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 czshare to hod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 KonkrÉtnĚ co???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 CSS NONSTEAM ASI NE? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Díky že ste všichni tak hodný a děkujete x) ... Máte nějaké dotazy jakýkoliv .. rád zodpovím ,samozřejmě ohledně tématu :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Mám problém. Při každým spuštení CSS mi to chvíly načítá a potom spadne do windowsů a nejdřív to na mě vyhodí tuhle hlášku http://s1.imgupload.cz/img/--/19983/rRjOT/1error.JPG A pak tuhle http://s1.imgupload.cz/img/--/19984/K5JuD/2error.JPG Co s tím? Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Pěkný topic ;) Sice to nevyužiju, ale dobře si to napsal :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Mám problém. Při každým spuštení CSS mi to chvíly načítá a potom spadne do windowsů a nejdřív to na mě vyhodí tuhle hláškuhttp://s1.imgupload.cz/img/--/19983/rRjOT/1error.JPG A pak tuhle http://s1.imgupload.cz/img/--/19984/K5JuD/2error.JPG Co s tím? Díky ;) přesně tohle se dělo mě :D pár roků a pak záhadně zmizelo :D stalo se to po tom co jsem nastavl vyšší rozlišení než je můj monitor. Zkus reinstal, smazat vše z registrů a pak znova nainstalovat, opatchovat a vše spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Mám problém. Při každým spuštení CSS mi to chvíly načítá a potom spadne do windowsů a nejdřív to na mě vyhodí tuhle hláškuhttp://s1.imgupload.cz/img/--/19983/rRjOT/1error.JPG A pak tuhle http://s1.imgupload.cz/img/--/19984/K5JuD/2error.JPG Co s tím? Díky ;) Hele už si to někdy hrál než ti to hodilo tu hlášku?Pokud ne tak pravděpodobně nemáš nonsteam...to je můj názor:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Hecku to mi dělalo taky stačí jak píšu v návodu Při jaké koliv chybe Oddinstallujte CSS z PC,a vymažte složku na C:\Program Filles\Counter-Strike Source\ (Pro NON-STEAM). A znovu nainstallujte. Arcane,mohl ses toho vyvyrovat x) ale nevadí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 tak dyž to tam máš napsaný a on se pak zeptá, sme řek že sem nevěděl čim to je ale že nejspíš rozlišenim :D a ja kse toho zbaví :D to je sand jedno ne? tys to tam měl stejně dřív :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 # Jak snížím ping? Stačí postupně napsat tyto příkazy do konzole: rate 23000 , cl_cmdrate 101 , cl_updaterate 101 , cl_rate 23000 , cl_cmdbackup 2 (Toto vám ve skutečností sníží ping minimálně,ale když to nemáte nastavené laguje to i ostatním na serveru,doporučiji nastavit!) Také dálé pomahá vypnutí komunikačních programů jako je např. Skype,ICQ,STEAM,xFIRE a další. no tohle moc nepomuze pac kazdej server ma jiny raty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Ano,máš pravdu proto to tam asi píšů,že to nepomahá ;) ale defaultní sou ty co jsem napsal BTW.mohl si mi dat THX x) prosím;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 rix nám diktoval přesně raty co si máme u něj nastavit. nevim jestli jsou to ty samý ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Complex Pictures Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Kapr: Ping je odezva server, nikoliv rate. Ping ovlivní pouze kvalita serveru a rychlost tvého připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Takže, přeinstalovávat už jsem to zkoušel asi 5x. Pokaždý jsem to dal na jinej disk a pořád to stejný. Když to odinstaluju, tak mi automaticky zmizí i složka Counter Strike. Mám takovej pocit že to dělá od tý doby co sem si nainstalovat steam, ale to bych kecal. A hlavně steam mám na :E a CSS na : D, takže nevim. Nějaké další návrhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Jo tak to bude přesně ono xD... Stačí jen oddinstalovat a nainstalovat STEAM a mělo by to fakat ;) ......................................................................... Arcane zbytečnej post,Complex Pictures ty taky ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 tos měl teda ale napsat že sem do TVÝHO topicu nesmí nikdo jinej cokoliv napsat a že máš právo sem psát jen ty :dozey: snad když někdo potřebuje pomoct tak se mu snažim poradit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 @Arcane : taky si myslím ;) @mastex : pěknej topic, ale nemusíš si vyprošovat Thanks :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Steam už jsem jednou přeinstalovával kvůli tomu že byl hrozně pomalej a CSS to nepomohlo...Takže tím to podle mě taky nebude a nechce se mi znovu zkoušet protože bych přišel o všechny servery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 nevíte co s tím ,kdyz du do záložky internet tak mi to napíše : Nelze navázat spojení s hlavní hrou pro opětovné získání seznamu serveru. když už to tu je , tak mě omluvte jsem línej to číst :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Když už jsme u toho CS:Source ,tak nevíte jak udělat ten sig? (ten jaký má myschoo) viz. tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 je to herni karta od steamu...kdo nema steam a originalni hru, nema kartu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.