NintendoDS Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ahoj stáhnul jsem si Okiwi v. 2.5a(teda alespoň myslim)a mám jí DLDI opatchovanou a na r4i deluxe , pokaždé když to spustim tak se to dál nepohne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ahoj, asi ti moc neporadim, ale pokud je opatchovana a nejde ti i tak, tak se smir s tim, ze ji nerozchodis. Tahle aplikace neni dotazena do konce (nevim, v jake je fazi) a finalni faze se nikdo uz asi nedocka, jelikoz (dle oficialnich stranek) je dalsi vyvoj zrusen. BTW. mas novejsi kartu, s novym FW - u starsich ta apka fungovat mohla, u novejsich (bez dalsi podpory vyvojare aplikace) je to tezke rict - spis ne, nez ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NintendoDS Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 díky a nevíš jak v tom bunjeloo nastavit internet?vůbc mi to nejde , přitom na DSorganize mi to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NintendoDS
Ahoj stáhnul jsem si Okiwi v. 2.5a(teda alespoň myslim)a mám jí DLDI opatchovanou a na r4i deluxe , pokaždé když to spustim tak se to dál nepohne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.