NintendoDS Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2009 Ahoj stáhnul jsem si Okiwi v. 2.5a(teda alespoň myslim)a mám jí DLDI opatchovanou a na r4i deluxe , pokaždé když to spustim tak se to dál nepohne Citovat
0 penthaler Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2009 Ahoj, asi ti moc neporadim, ale pokud je opatchovana a nejde ti i tak, tak se smir s tim, ze ji nerozchodis. Tahle aplikace neni dotazena do konce (nevim, v jake je fazi) a finalni faze se nikdo uz asi nedocka, jelikoz (dle oficialnich stranek) je dalsi vyvoj zrusen. BTW. mas novejsi kartu, s novym FW - u starsich ta apka fungovat mohla, u novejsich (bez dalsi podpory vyvojare aplikace) je to tezke rict - spis ne, nez ano Citovat
0 NintendoDS Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2009 díky a nevíš jak v tom bunjeloo nastavit internet?vůbc mi to nejde , přitom na DSorganize mi to de Citovat
Otázka
NintendoDS
Ahoj stáhnul jsem si Okiwi v. 2.5a(teda alespoň myslim)a mám jí DLDI opatchovanou a na r4i deluxe , pokaždé když to spustim tak se to dál nepohne
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.