rtepik Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ahoj lidi, vadi vam bila barva vasich Arcade a Pro verzi?? Ted to resim s kamosem, vsechno v tv stolku ma cerny - TV, PS3, AV Reciever a Xbox ma jedinej bilej, jsem se ho ptal, proc si poridil Arcade a rikal mi, ze se mu Elite nemuze vyplatit, koupi Arcade+120 GB HDD a ma Elite o 1500 levnejsiho. Na ja nevim, priplatili byste si 1500 za barvu nebo vam to je sumak?? :)Diky za vase nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 bylo by mi to úplně jedno:D při hraní přeci sleduju obrazovku a nekoukám jakou mám barvu xboxu, ne?:D jinak já mám bílej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 To je zase téma, jestli se ti nelíbí, tak si kup jinej faceplate nebo ho hoď do kýblu s barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Mně to je jedno. Jestli se mu to nelíbí ať koupí case a má to. http://www.playcentrum.cz/default.asp?page=2&char=&find=&kod=0&zanr=&sk1=XBOX+360&sk2=HW&sk3=&show zde toho je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Je mi to jedno :D, heh je to jako kdybych vybíral mobil podle vzhledu (což už jsem dokonce viděl na vlastí oči, přišla ženská do obchodu a říká: "Nemáte nějakej pěknej mobil ?" :lol:) Navíc jak řikal sAd, když se mi to nelíbi kopím faceplate a nebo uplně celej case... Jediný problém vidim v tom bílém ovladači, protože je na něj vidět každý smítko. Třeba mně vadí. Prodal jsem premium a koupil elite kůli černý barvě. Ale ty jsi punker/Metalák (moc se v tom nevyznám :)), to se nepočítá :D Nic proti, jen se s tim dá počítat :D Mam kámoše a ten si neveme ani bílý ponožky, natož triko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer1468623730 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 můžeš koupiot faceplate nbo není problém si xbox přestříkat na jakoukoli barvu ...třeba na měňavku(chameleon) a z každýho uhle pohledu se ti bude barva xboxu měnit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Třeba mně vadí. Prodal jsem premium a koupil elite kůli černý barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Xbox 360 je sexy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ale ty jsi punker/Metalák (moc se v tom nevyznám :))' date=' to se nepočítá :D Nic proti, jen se s tim dá počítat :D Mam kámoše a ten si neveme ani bílý ponožky, natož triko :D[/quote'] Třeba mně vadí. Prodal jsem premium a koupil elite kůli černý barvě. Tady jeste nekdo nepozna kdo si z nej utahuje... Me spis sralo predtim ze mam vsechno cerny, tedka mam hnedej notas a bilej box :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ee, xbox jedine bily... ale pokud mozno cely (tak jak to bylo v CORE verzi) Ty stribrny krytky DVDromek jsou hrozny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Tak mě třeba taky vadí ta bílá protože mam černou tv, pc a dvd takže už mam doma černej matnej sprej a budu stříkat jak xko tak ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Proč stříkat kup si case a černý ovladač :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Proč stříkat kup si case a černý ovladač :dozey: Tak to je zase zbytečný takhle mě to víde na 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ale kvalita bude na poblití :|:bliju: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ale tak bila mi nevadi mel bych radsi cernej ale nijak to nepotrebuju a na xko pri hrani nekoukam tak to je jedno .. jinak mě to jednoznačně nevadí !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer1468623730 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ale kvalita bude na poblití :|:bliju: možná od tebe to bude na poblití když to neumíš ;););) ten kdo to umí to udělá k nepoznání ;);) ale přece jenom by to bylo lepší airbrushovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 A neříkej,že ty to umíš:dozey: Až to někdo přestříká tak ať se pochlubí,jinak si budu stát za svým,že to bude vypadat hrozně a nebo se to poškodí a nebude to funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer1468623730 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 A neříkej,že ty to umíš:dozey:Až to někdo přestříká tak ať se pochlubí,jinak si budu stát za svým,že to bude vypadat hrozně a nebo se to poškodí a nebude to funkční. lakýrník? proč bych to neuměl? proč bych to měl poškodit? ach jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Tak asi proto že je to elektronika a ne stěna..... Tak až to uděláš tak pošli foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 tak barvit to max. tim airbrushem. Pak si to muzes i lehce vytunit :) Youtube je toho plny ;) @ SAD : lol, tak samozrejme to pred postrikem sundas ne? :D Nabarvis jen steny + predni kryt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Spise se bavim o ovladaci case přestříkat bude snadný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Jde to udělat i jinak třeba koupě skinu na X360 a je to taky super..8) :arrow: http://nalepky.prodejce.cz/index2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Černá taky není špatná, ale monitor, bedny všechno mam bílý, tak to pěkně ladí. A myslim si, že xboxová barva je prostě bílá, jako u ps3 černá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Xko sem stříkal na černo a myslim že se to i povedlo :) http://s1.imgupload.cz/img/--/15320/e6KIs/Obraz015.jpg Stačí to jen trochu umět se sprejem (airbrush pistolí je to lepší a rovnoměrnější) a pak to stačí párkrát přejet smirkovim papírem, ale jemnym a nejlepší pro vodní broušení :) aby dostal patričnej lesk, ale na to už nebyl čas ... Ovladač taky nebylo težký přestříkat, spíš sem bádal kde je ten poslední sřoubek xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Xko sem stříkal na černo a myslim že se to i povedlo :)http://s1.imgupload.cz/img/--/15320/e6KIs/Obraz015.jpg Stačí to jen trochu umět se sprejem (airbrush pistolí je to lepší a rovnoměrnější) a pak to stačí párkrát přejet smirkovim papírem, ale jemnym a nejlepší pro vodní broušení :) aby dostal patričnej lesk, ale na to už nebyl čas ... Ovladač taky nebylo težký přestříkat, spíš sem bádal kde je ten poslední sřoubek xD no, z tyhle fotky to neni moc videt na detaily ale jinak to vypada v pohode :D gj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.