Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vadi vam bila barva Xboxu360??

rtepik

Recommended Posts

Ahoj lidi,

vadi vam bila barva vasich Arcade a Pro verzi?? Ted to resim s kamosem, vsechno v tv stolku ma cerny - TV, PS3, AV Reciever a Xbox ma jedinej bilej, jsem se ho ptal, proc si poridil Arcade a rikal mi, ze se mu Elite nemuze vyplatit, koupi Arcade+120 GB HDD a ma Elite o 1500 levnejsiho. Na ja nevim, priplatili byste si 1500 za barvu nebo vam to je sumak?? :)Diky za vase nazory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mi to jedno :D, heh je to jako kdybych vybíral mobil podle vzhledu (což už jsem dokonce viděl na vlastí oči, přišla ženská do obchodu a říká: "Nemáte nějakej pěknej mobil ?" :lol:) Navíc jak řikal sAd, když se mi to nelíbi kopím faceplate a nebo uplně celej case... Jediný problém vidim v tom bílém ovladači, protože je na něj vidět každý smítko.

Třeba mně vadí. Prodal jsem premium a koupil elite kůli černý barvě.

Ale ty jsi punker/Metalák (moc se v tom nevyznám :)), to se nepočítá :D

Nic proti, jen se s tim dá počítat :D Mam kámoše a ten si neveme ani bílý ponožky, natož triko :D

Odkaz ke komentáři

Ale ty jsi punker/Metalák (moc se v tom nevyznám :))' date=' to se nepočítá :D

Nic proti, jen se s tim dá počítat :D Mam kámoše a ten si neveme ani bílý ponožky, natož triko :D[/quote']

Třeba mně vadí. Prodal jsem premium a koupil elite kůli černý barvě.

Tady jeste nekdo nepozna kdo si z nej utahuje...

Me spis sralo predtim ze mam vsechno cerny, tedka mam hnedej notas a bilej box :D

Odkaz ke komentáři

Xko sem stříkal na černo a myslim že se to i povedlo :)

http://s1.imgupload.cz/img/--/15320/e6KIs/Obraz015.jpg

Stačí to jen trochu umět se sprejem (airbrush pistolí je to lepší a rovnoměrnější) a pak to stačí párkrát přejet smirkovim papírem, ale jemnym a nejlepší pro vodní broušení :) aby dostal patričnej lesk, ale na to už nebyl čas ...

Ovladač taky nebylo težký přestříkat, spíš sem bádal kde je ten poslední sřoubek xD

Odkaz ke komentáři

Xko sem stříkal na černo a myslim že se to i povedlo :)

http://s1.imgupload.cz/img/--/15320/e6KIs/Obraz015.jpg

Stačí to jen trochu umět se sprejem (airbrush pistolí je to lepší a rovnoměrnější) a pak to stačí párkrát přejet smirkovim papírem, ale jemnym a nejlepší pro vodní broušení :) aby dostal patričnej lesk, ale na to už nebyl čas ...

Ovladač taky nebylo težký přestříkat, spíš sem bádal kde je ten poslední sřoubek xD

no, z tyhle fotky to neni moc videt na detaily ale jinak to vypada v pohode :D gj

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu