tedysek Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 August 5, 2009 - Sony made headlines this afternoon when it released final spec details on its new proprietary mobile memory platform, Memory Stick XC, which they say, is capable of storing up to two terabytes (TB) of information. Sound amazing? It is, but the best part is that the Memory Stick XC is expected to be backwards compatible with previous Memory Stick-enabled devices, including the Sony PSP. The new format will come in XC standard, XC-HG, and PRO-HG variations, including both Duo and Micro lines. According to the specs released today, each of the aforementioned variations will be capable of reaching 2 TBs of total data capacity. As it stands, the largest Memory Stick can only reach 32GBs of total space, and while it'll be years before we'll see a 2TB XC variation on the market, it'll undoubtedly give the format a much needed nudge toward larger, interim capacities, probably within the 64GB and 128GB range. Tady překlad.... >> Google překladač 5. srpna 2009 - Společnost Sony se titulky dnes odpoledne, kdy se uvolní závěrečné spec podrobnosti o své nové proprietární platformy mobilních paměti, Memory Stick XC, které říkají, je schopné uchovávat až dvou terabajtů (TB) informací. Zvukové úžasné? Je, ale nejlepší část je, že Memory Stick XC se očekává, že bude zpětně kompatibilní s předchozími Memory Stick-zapnuto zařízení, včetně Sony PSP. Tento nový formát bude v XC standard, XC-HG a PRO-HG varianty, včetně Duo a Micro linek. Podle této specifikace dnes každý z výše uvedených variant bude schopen dosáhnout 2 TBS celkových údajů kapacity. Vzhledem k tomu, že stojí, největší Memory Stick lze dosáhnout pouze 32GBs celkového prostoru, a zároveň budete let předtím, než budeme vidět 2TB XC variace na trhu, je vám jistě poskytne velmi potřebný formát šťouchnutí k větší Průběžná kapacit, pravděpodobně ve 64GB a 128gigabajt rozsahu. Pokud to tu je tak se omlouvám ale nic o tomto jsem tu nenasel.... co na to říkate ja myslím že to bude super:-D Jo a zdroj : Našel jsem to na PSPISO ale na pspiso pisou ze to maj z IGN :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 No dost drsné... Ale myslím možná až zbytečné. Kdo by měl v PSP 2 TB (2000 GB)... To by tam bylo teda her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 super alspon muzu vyhodit hardisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 tak to je jen pro ty co taky na to mají když si vezmeš kolik stojí 2TB disk 3,5 tak si vem kolik bude stát karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Myslim, že nejde ani tak o PSP a o Pro Duo, budoucnost vidim v použití MS Micro u kamer s hodně vysokou kvalitou záznamu a pod. Jen k tomu topicu, to co máš v CODE hod do QUOTE, pak se to nebude muset rolovat a hoď sem zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 hej já mít takovou kartu a mít tam hry tak se v tom ani nevyznám....filmů aspon přes 1000 filmů:D a tech her a ještě by se mi vešel celej kompl do toho:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 No bylo by to brutální ale dle mýho názoru by to byl na psp až moc velkej luxus. by mě zajímalo kdo by vůbec takovou kapacitu potřeboval. psp mám cca 2 roky a vsechny isa co stahnu davam do spešl složky která má teď zhruba 25 GB + naky filmy, hudba atd... myslim že 32GB (2x16GB micro sd + photofast) je přiměřená kapacita dovolim si říct nejen pro mě ale i většinu uživatelů psp. Toť můj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Jo to jo já mám do ted 4GB ale ted jsi koupim jeste 8GB micro sd a budu mít 12 to mi taky bohate bude stacit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 super alspon muzu vyhodit hardisk :lol: tak to je jen pro ty co taky na to mají když si vezmeš kolik stojí 2TB disk 3,5 tak si vem kolik bude stát karta to mas pravdu... No bylo by to brutální ale dle mýho názoru by to byl na psp až moc velkej luxus. by mě zajímalo kdo by vůbec takovou kapacitu potřeboval. psp mám cca 2 roky a vsechny isa co stahnu davam do spešl složky která má teď zhruba 25 GB + naky filmy, hudba atd... myslim že 32GB (2x16GB micro sd + photofast) je přiměřená kapacita dovolim si říct nejen pro mě ale i většinu uživatelů psp. Toť můj názor :) pridam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Kdo říká že to bude jen v PSP, nebo kamerách? vidim velký využití místo HDD, pokud by byl lepší zápis a čtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Jo to jo ale zaleží za jak velkou dobu s tím sony přijde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Jo to jo ale zaleží za jak velkou dobu s tím sony přijde.... Nejen dobu ale i cenu! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Myslim si, že to PSP neuchodí, přece jenom 2TB už je velkej prostor. Pochybuju, že se PSP nebude sekat. Nechme se překvapit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Myslim že psp by ani takovou kartu neutáhlo. Je to hudba budoucnosti takze pocitam ze az se to rozvyne na trhu tak uz to lidi budou kupovat do novyho typu psp xD jinak Raczek rikas ze to nevyuzijes... Pred 10ti lety lidi nevyuzili ani 0,5 gb vem si kolik potřebuješ teďka místa na hru/film/program. edit: /Myslim že psp by ani takovou kartu neutáhlo/ Zinglik mě předběhl xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 ale zase by to mohli vyrobit nekdy ted tím by se urcite slevnili treba 16 a 32 GB a to by bylo dobry ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 16 gb karta za 500:Dto by bylo vyborny ale myslim ze se to o moc nezvelni jen ta 2Tb bude hodne draha,ale to stejne neni mozyn aby to psp utahlo,to az bude psp za nekolik let tak by to mohlo utahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 jj ale ja ted spis doufam ze bud slevni karty M2 nebo je zacnou vyrabet i jiny firmy nez sony atd...chystam se jit do psp go ...16gb je dost ale i tak si chci koupit pak poradnou M2 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Podle mě by stačilo bohatě 50-100gb tolik her na 2tb disk ani snad není. Ja bych do toho nešel. Ale mohla by na tom bejt záloha na pc... Ale je to stejně zbytečně moc ZAMYSLETE SE!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamgruf Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 sony zacne vyrabet 2tb karty a sandisk zacne s 8tb:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exlife Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Bože tyjo co bych dělal s 2TB v pspčku to bych tam každou hru musel mít tak 100X :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.