radeonx800 Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 jo tak moc diky ted se plavim na crash bandicoot ale je docela tezkej grgh :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 crash team racing cardinal syn medal of honor point blank cool boarder 4 bushido blade 1 Quake 2 Gran turismo 1 croc 1 tekken 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Ještě mě napadá Moto Racer,Cool Boarders,Sled Storm taky docela dobré kousky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Resident evil 2,3 Crash 1,2,3 Kula world Pacman world Abe´s odworld exodus, Abe´s odisea tekken 3 Medievil 1,2 silent hill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 podle mně je nejlepší Hogs of War :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 jednoznacne FINAL FANTASY VII...podle me i nejlepsi hra ze vsech :D co sem kdy hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Crash bandicoot warped Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 NFS a Spyro :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 tyto 3 mne kdysi dostaly: Soul Blade Tomb Raider Tekken 3 jinak krásná grafika byla u posledních PSX FFVIII a FFIX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.