Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fallout 3 Achievments Guide


Recommended Posts

Zdravim,

sice FO3 neni prilis pozadovany, ale jelikoz jsou achievmenty v FO3 dost jednoduche k dosazeni, zde mate rychly navod.

Quest Achievments:

1. Vault 101 Citizenship Award (10G) - nelze minout, proste par minut hrajte...

2. The G.O.A.T. Whisperer (10G) - lze minout, proto az vas otec bude posilat na GOAT test, tak se nevymlouvejte ze jste nemocni!

3. Escape! (20G) - opet nelze minout... dostanete hned jak vylezete z Vaultu

4. The Power of the Atom (20G) - v Megatonu promluvte s Lucasem Simsem o bombe, nabidne Vam, at ji zneskodnite (potreba aspon 25 explosives (kdyztak fetnete nejakou drogu)). V baru muzete narazit na Burkse, ktery vam nabidne at bombu vyhodite do povetri - i tak se da achiev ziskat, ale prijdete o spoustu dalsich Megatonskych achievu

5. The Wasteland Survival Guide (20G) - tenhle je delsi. Promluvte s Moirou v Megatonu (Craterside Supply) a ona vam zada quest k jeji nove knizce. Dostanete celekem 9 ukolu.

6. Following in His Footsteps (20G) - jednoduche - v Megatonu promluvte s Moriartym a poptejte se po tatovi. Mozna pro nej budete muset udelat quest, nebo zkuste jeho PC nebo speech na Goba nebo na Novu.

7. Galaxy News Radio (20G) - Splnte quest opraveni satelitniho vysilace pro 3 Psa (Three Dog).

8. Scientific Pursuits (20G) - po predchozim questu vas 3 Pes nasmeruje do Rivet City, tam prokecnete Dr. Li, ta vas posle dal a dal az nakonec skoncite ve vaultu 112 kde vlezete do Simulation Podu a achiev je vas.

9. Tranquility Lane (20G) - neni co zkazit - proste projdete virtualni realitu v podu, at uz jako hajzl (zabijeni) nebo jako dobrak (opusteny barak)

10. The Replicated Man (20G) - tenhle quest aktivujete mnoha zpusoby, asi nejjednodusi je najit nahravku na stole u doktora v Megatonu, pak prokecnout v Rivet City zimmermana, pak prokecnout Viktorii, ta vam da falesny dukaz ze je android mrtvy a vy ji predate zpet Zimmermannovi.

11. The Waters of Life (20G) - stale hlavni linie, neni moc co radit... proste to dodelejte.

12. Trouble on the Homefront (20G) - po urcitem case opusteni vaultu 101 se vratte pobliz a naleznete radio signal volani o pomoc. vratte se tam, prokecnete vsechny a pak se rozhodnete, jak situaci vyresite.

13. Strictly Business (20G) - doporucuju nechat az ke konci, protoze muze pokazit jine questy. Pri vstupu do Paradise Falls vas zastavi Grouse (teda pokud nejste nesmirne Evil) a bude po vas chtit bud prachy nebo zotroceni par lidi - coz je tenhle quest. Zotrocte je a achiev je vas (akurat vam klesne karma)

14. Rescue from Paradise (20G) - tenhle quest vam hodi bud povine v Citadele kdyz prokecnete prcka, nebo v si pokecejte s detma v paradise falls a oni vam uz reknou jejich plan.

15. Big Trouble in Big Town (20G) - v Bigtownu prokecnete obyvatele a oni vam zadaji quest zachrany jejich kamosu... zachrante myslim aspon jednoho, a melo by to byt vase.

16. Picking up the Trail (20G) - hlavni quest... proste delejte co mate a nemuzete slapnout vedle.

17. Finding the Garden of Eden (20G) - opet hlavni quest... akurat doporucuju pustit Fawkese z cely, aby vam dosel pro GECK

18. Blood Ties (20G) - aktivujete v Arefu u Evana. posle vas prozkoumat par lokaci... dojdete k metro station, vevnitr najdete dva pratelsky ghouly, vlezte jim do kanalu a pak uz cestu najdete. U upiru premluvte Vince, at se vrati.

19. Tenpenny Tower (20G) - u Tenpenny tower (neda se snad ani minout) oxiduje ghoul Roy Phillips. Uvnitr po vas budou chtit abyste ho zabil, coz je asi nejrychlejsi cesta.

20. Oasis (20G) - oaza je tezko k nalezeni, takze bacha na ni. jakmile se dostanete dovnitr, prokecnete Harolda (stroma) a splnte co zada.

21. The Superhuman Gambit (20G) - hodne originalni a zabavnej quest. Aktivujete v Centerbury Commons u Uncle Roa.

22. You Gotta Shoot 'Em in the Head (20G) - Museum of History Underworld. Prokecnete Mr. Crowleyho, zada vam zabit 4 chlapky a vzit jejich klice. Sezente hlavne ty klice, dejte je Crowleymu a pak ho zabte a ty klice si nechte kvuli Tb-51 Power Armoru, snad nej armoru ve hre (je ve Fort Constantine).

23. Reilly's Rangers (20G) - take v Underworldu u doktora (domluvte mu, az probudi tu pacientku v komatu) nebo muzete zachytit radiove vysilani pobliz Statesman hotelu. Zachrante tym uvezneny nahore na hotelu a pak se dostante do zakladny Rangeru.

24. Head of State (20G) - aktivovano v Temple of Union u Hannibala.

25. Stealing Independence (20G) - aktivovano v Rivet City Museum of History u Abrahama Washingtona.

26. Agatha's Song (20G) - Aktivovano u Agathy v Agatha's House, pobliz Meresti Trayinyard. Prineste ji housle a je to vase.

27. The Nuka-Cola Challenge (20G) - aktivovano u Petrovity v Girdershade. Musite nasbirat 30 Nuka Cola Quantum, coz neni problem ale, musite zacit co nejdrive. Ja jsem tenhle quest nasel az jako uplne posledni, kdyz uz jsem vetsinu quantumu prodal nebo vypil, takze to pak bylo celkem peklo. Je par lokaci, kde se vyskytuje vetsi pocet quantumu, ale pokud je budete poctive sbirat od zacatku a nebudete je pit a prodavat, meli byste je mi nez se dostanete na konec pribehu. V cele hre je 110 NC Quantumu (+ random spawny... ktere dost mozna ovlivnuje Luck), takze bacha.

28. The American Dream (20G) - hlavni pribehova linie... proste delejte co mate.

29. Take it Back! (40G) - viz. min. quest.

30. Those! (20G) - jdete od Megatonu do Greyditch a cestou potkate Bryana Wilkse. Pomozte mu, zabte pavouky a reknete, ze mu domov hledat nebudete (je to rychlejsi).

takze questove achievy mame za sebou...

-jsou napsany velmi strucne, protoze jsou to questy a vite co mate delat, takze neni duvod to rozepisovat - dulezite je hlavne, kde se quest aktivuje.

-pokud nevite, kde je lokace s questem, najdete si netu mapu nebo pockejte na lvl20 a vyberte perk Explorer.

Karma/Level Achievments:

31. Protector (10G) - lvl 8 s Good Karmou

32. Mercenary (10G) - lvl 8 s Neutral karmou

33. Reaver (10G) - lvl 8 s Evil Karmou

34. Ambassador of Peace (20G) - lvl 14 s Good Karmou

35. Pinnacle of Survival (20G) - lvl 14 s Neutral Karmou

36. Harbringer of War (20G) - lvl 14 s Evil Karmou

37. Last, Best Hope of Humanity (30G) - lvl 20 s Good Karmou

38. Paradigm of Humanity (30G) - lvl 20 s Neutral Karmou

39. Scourge of Humanity (30G) - lvl 20 s Evil Karmou

- pokud hrajete hru opravdu pouze pro achievmenty a tudiz nemate zajem v druhem hrani, udelejte pred postupem na pozadovany lvl (8, 14, 20) save, postupte na lvl a nasledne load a udelat vse pro to, aby jste dostali pozadovanou karmu (vyvrazdit mesta, dat zebrakum vodu etc.). DOPORUCUJU predevsim za hodnou postavu.

NOTE: pro opravdu rychle lvl upovani vezmete vsechny 3lvly perku Swift Learner a snazte se byt vzdy dobre vyspali (well rested)... melo by vam to dat +40% XP; za lockpickovani a hackovani mate taky nejake xp, tak toho vyuzijte

Bobblehead Achievments:

40. Yes I play with dolls (10G) - najit deset bobbleheadu (viz nize)

41. Vault-Tec C.E.O. (30G) - najit vsech 20 bobbleheadu (viz nize)

Stat Bobbleheads

-Strength - Megaton - dum Lucase Simse

-Perception - Republic of Dave - Museum of Dave

-Endurance - Deathclaw Sanctuary - pobliz vchodu na spalku

-Charisma - Vault 108 - Cloning Lab

-Intelligence - Rivet City - Science Labs, na stole (u Dr. Li)

-Agility - Greener Pastures Disposal - Office

-Luck - Arlington Cemetary North - Arlington House, basement

Skill bobbleheads

-Barter - Evergreen Mills - Market Bazaar, u Smiling Jacka

-Big Guns - Fort Constantine - CO Quarters in Basement

-Energy Weapons - Raven Rock - Colonel Autumn's Office

-Explosives - WKML Broadcast Station - Sealed Cistern

-Lockpick - Bethesda Ruins - Bethesda Offices East

-Medicine - Vault 101 - Dad's Desk, grab before taking GOAT.

-Melee - Dunwich Building - Virulent Chamber, center of room near exit.

-Repair - Arefu - Evan King's house, requires lockpick skill 50

-Science - Vault 106 - Living Quarters, on a shelf, east most room

-Small Guns - National Guard Depot - Armory

-Sneak - Yao Guai Tunnels - Yao Guai Den, near big pool of water

-Speech - Paradise Falls - Eulogy's Pad, table next to terminal.

-Unarmed - Rockopolis - Next to Argyle's body

-POZOR: Strenght, Medicine a Energy weapons se daji minout - Medicine seberte hned na zacatku hry, Strength seberte pred pripadnym odpaleni Megatonu a Energy Weapons musite sebrat, kdyz jste v Raven Rock, predtim nez vyleti do povetri.

42. One-Man Scouting Party (20G) - ve hre je o moc vic, nez jen 100 lokaci, takze neni problem. Proste behejte za prazdyma sipkama na kompase.

43.The Bigger They Are (20G) - lokace behemontu:

-pred GNR Radio

-basement v Capital Building

-Takoma Industrial

-Evergreen Mills, v kleci (doporucuju nechat ke konci hry, az budete nabuseni a vybaveni, pak save a vyhrajte si s nim ;) (shvalne jestli ho date BB Gunem XD))

-Jury City Metro na zapade.

NOTE: u vetsiny behemontu najdete Fat-Mana

44. Silver-Tongued Devil (20G) - kdykoli se v rohovoru objevi procentaz speechu, dejte tu moznost. v pripade, ze jste na speech levy, budete muset dat save a zkouset dokud se to nepovede.

45. Keys are for Cowards (20G) - jednoduchoucky achiev, proste odemykejte na co mate. Tenhle achiev je mozny dodelat i s extremne nizkym lockpick skillem (dodelal jsem ho s 20 lockpick skillem, obcas jsem pouzil mentaty na Easy locky :p)

46. Data Miner (20G) - tohle trochu potrva, doporucuju jit brzo do vysokeho Science. Hackujte i terminaly lidi ve mestech.

Ve hre je neco kolem 100 terminalu.

47. Psychotic Prankster (10G) - pri pickpocketovani nekoho mu dejte do kapsy minu nebo granat... v pripade nizkeho stealth skillu pouzijte stealth boye

48. Weaponsmith (30G) - je pouze 7 custom zbrani a od kazde jsou 3 schema, takze to neni zas takovy problem

- Bottlecap Mine - Items Needed

- Lunchbox, cherry bomb, Sensor Module, Ten caps

- Schematics -

-A quest reward from Moira in Megaton after the Minefield

quest.

-Jacko's Pop & Gas Stop, northwest of Tenpenny Towers and

east of Girdershade.

-Dashwood's safe, in Tenpenny Tower.

-One can be bought from Knick Knack in Little Lamplight.

- Dart Gun - Items Needed

- Paint Gun, Toy Car, Surgical Tubing, Radscorpion Gland

- Schematics -

-Schematic can be obtained from Hannibal Hamlin for

completing the Lincoln Memorial quest for the slaves.

-A schematic is at the Boutique Le Chic in Tenpenny Tower.

-A schematic can be found at the MDPL-05 Power Station

next to the skeleton of a dead engineer.

- Deathclaw Gauntlet - Items Needed

- Wonder Glue, Leather Belt, Medical Brace, DeathclawHand

- Schematics -

-Scott Key Trail and Campground, inside a trailer vehicle.

Near a picnic table. Usually guarded by a Deathclaw.

-Do the Council Seat Quest in Rivet City in favor of

Banon.

- Nuka Grenade - Items Needed

- Nuka cola Quantum, Tin Can, Turpentine, Abraxo cleaner

- Schematics -

-Complete The Nuka-Cola Challenge, you can obtain a

schematic for this weapon.

-The traveling caravaner Doc Hoff also sells the

Nuka Grenade schematic.

-At the very end of the Deathclaw Sanctuary, there is one.

-Also in the Cliffside Caverns.

- Railway Rifle - Items Needed

- Fission Battery, Pressure Cooker, SteamGaugeAssembly

Crutch

- Schematics -

-Tulip (General Goods Vendor) Underworld

-Control Room (On the Workbench) MDPL-13 Power Station

-Reward for Stealing Independence from Abraham Washington

- Rock-It Launcher - Items Needed

- Vacuum Cleaner, Leaf Blower, Firehose Nozzle, Conductor

- Schematics -

-Can be bought off Moira Brown in Megaton for a price of

799–1200 bottlecaps (depending on Barter skill).

-In the armory of Rivet City, ship's bridge tower.

-Bought from the traveling merchant Crazy Wolfgang.

-Can be found in the "Framed Quote" within Vault 101.

- Shishkebab - Items Needed

- Motorcycle GasTank, Motorcycle Handbrake, Lawnmower

blade, Pilot Light

- Schematics -

-Can be obtained from Vance at the end of Blood Ties.

-Lucky Harith, the weapon specialized Caravan Merchant.

-Workbench in a red Brotherhood Outcast shack, to the

south-west of SatCom Array NN-03d. The shack does not

appear on the map, but is at the base of the hill the A

array is built on

49. Slayer of Beasts (20G) - prijde casem, jako beasty se pocita skoro vsechno krome raidru, slaveru a lidi ve mestech

50. Doesn't Play Well with Others - ke konci hry byste meli mit nejmene neco kolem 200, takze save, projdete vsechny mesta a vsechny postrilejte.

- tohle jsou vsechny achievy... uprimne, pokud hru hrajete a uzivate si ji, na vetsinu z nich prijdete stejne sami...

Doufam ze vam prirucka aspon krapet pomohla, ale uprimne si myslim, ze je temer zbytecna ;)

PS: zdroj Gamefaqs, na Youtubu je taky kopa pomocnejch videi (hlavne bobbleheadi a nuka cola quantumy)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu