#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Cf CSS klan Zakládám console-forum klan,který se bude věnovat css Hledám hráče Do dvou dnů budeme mít vlastní server na treningy a CW. Webová stránka snad nebude nutná,ale postupem času dodělám. Jestli máte zájem napište zde do topicu. Hráči: #sAd# CL Smaky W[e]rty Die Dzisio (sadet) Mastex Kapr Fajn Pechyk9 Lachtan Adiz Trening 15.8.2009 Ve 20 hodin až 21 hodin Ip adresa serveru-62.109.141.146:27022 Heslo serveru-cfwar V tomto treningu se rozehrajeme na cw co nás čeká do týdne, vyberu hráče na cw a vyberu ACL,který bude adminem na serveru a bude mně zastupovat,když tu nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 ja mam server, ale mizernej, tak nwm, myslim ze laguje, doufam ze bude lepsi net, + jeste jeden server mno jeste se rozmyslim, ale museli by ste na ne alespon trochu prispivat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Genesis,server už mám zaplacený s tím problem nebude spíše hledám jenom hráče. Čekám jenom až bude nastavený. Server zaplacený u rixe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 No asi bych do toho šel,ale počítej s tim,že jsem lama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Jdu do toho, hlásím se ihned :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Jaká je adresa toho serveru, že bych vyskoušel. Je to nonsteam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Bude to non-steam,ale ještě není bude do dvou dnů,až rix server dodělá a pošle mi ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 a kolik te stal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 PM odeslána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 a nechteli by ste zacit i s 1.6? united games ma 40 serveru na heslo je to pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Todle je css,jestli to půjde dobře,chtěl bych aby jsme hráli ligu,jestli chce někdo 1.6 tak ať založí jiné téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Psal jsem ti PM.. píšu to i sem .. Taky bych se rád přidal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Už jsi tam,až bude server tak to tu napíšu s ip a uděláme trening. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Už jsi tam,až bude server tak to tu napíšu s ip a uděláme trening. díky .. už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Na trening bych přišel, a jestli nebudete lamky, možná se přidám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Dobře zatím si tě připíšu,kdyžtak řekni a smažu tě. Při treningu vyberem vždy lidi co půjdou na cw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Taky se přidávám mám i komunikační servery TS2 / VNT ;) Boužel mám NON-STEAM,ale na EG-SPORTS stačí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Zatím non-steam stačí. Až budeme chtít hrát ligu tak by se to dořešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 taky bych si zahral.....kdyztak sem hodte IP az bude nebo kdy budete hrat...pokavad teda mate misto:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Místo máme,chtěl bych,aby nás bylo 10-12 aby na treningu to mohl být 5x5 počítám s tím,že z 99% procent nebudou mít pkaždé všichni čas a tím tuplem o prázdninách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 měl bych zájem, dejte ip(klidně PM), připojím se :-) nehrál jsem to asi půl roku, ale uvidíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Server ještě není rix server ještě nedodělal chvíli budeme muset počkat,ale až bude,dám vědět,už jsem tě připsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 ok, počítám s tím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 zatím běž cvičit,když si to dlouho nehrál,ale určitě budeš zase ve formě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Tak me taky pridej. Ale myslim si, ze si moc verite, s tou ligou to nebude tak horky. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.