#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Horký to určitě není je to spíše sen :lol: Ale myslím si že do půl roku maximálně by liga mohla být. /edit,pokud se nerozpadnem.:lol:,ale to snad ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Já myslel že nebudeme hrát o to,aby jsme byli nejlepší.Myslel jsem,že to bude takovej funny<C-F>teams nebo tak něco...Prostě pro zábavu.A ne že se budeme za každou cenu snažit bejt nejlepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Samozřejmě,že to bude pro zábavu,ale když budeme dobří,proč by jsme nehráli cw a potom ligu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Už jsem si tě přidal. Snad rixík :love: už dá do kupy server ať můžeme dát trening Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 možná já ae nic neslibuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Dobře,tak až se kdyžtak pevnějc rozhodneš napiš,zatím si tě dám do závorky jako sadeta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Samozřejmě,že to bude pro zábavu,ale když budeme dobří,proč by jsme nehráli cw a potom ligu. no, já myslel, že chceme vyhrávat a né prohrávat:roll: EDIT: už ten funny CS CF clan tu byl, ale podle mě se to rozpadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Když se tam budou přihlašovat lidi jako jsi ty,tak bych se tomu rozpadu ani nedivil...Chce to prostě lidi,který CS baví a hlavně maj čas.Doufám že budu stíhat,když teď budu na tý střední :/...Už by to chtělo server a domluvit se :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Taky bych se přidal, pokud nemá nikdo nic proti ..:P Myslím, že bych tam největší lama nebyl, viz. screeny ze strany 7 v topicu "Herni servery" ;) btw, název klanu ..? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Adiz už tě přidám....... Sadet:nikdo nemluvil o prohrávání,já bych to viděla tak že by treningy byli společné tam kde by jsme hráli pro zábavu a 5 nejlepších by šlo na CW,ale jestli tu nechceš být nikdo tě nutit nebude,ale myslím si,že si skilla a bylo by o tebe škoda přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Lachtan,to bych ti byl vděčný,dal bych ti 500 credits. A snad si rix při tomdle pohne,zkusím mu ještě napsat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Tady se to začíná rozjíždět ... Umí někdo udělat pěknej clanovej web ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Web bych zvládl sám,a server už má být za chvíli mi rix psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Web bych zvládl sám,a server už má být za chvíli mi rix psal. už ? ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Už je,zítra bude první trening,ráno napíšu podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Tréning by to chtělo až na večer.Doufám že to nebude ráno,stávám kolem 12 hodiny a to určitě nejsem sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 já bych to viděl od 20 do 21 hodiny. Smaky to na tom nejsi tak hrozně jak já,mně do 3 odpoledne nevytáhneš,já jsem noční tvor :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Já bych byl na tom stejně,ale mám jednu zásadní povinnost a to je pes ;) Jinak bych taky vztával kolem 15 hodiny,to se neboj :D Jinak od 20-21 hodin by to šlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Dej sem ip .. určitě tam někdo bude i dřív .. Kolem tý 8 a 9 to je docela špatný .. to většinou jsem fuč .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Trening 15.8.2009 Ve 20 hodin až 21 hodin Ip adresa serveru-62.109.141.146:27022 Heslo serveru-cfwar V tomto treningu se rozehrajeme na cw co nás čeká do týdne, vyberu hráče na cw a vyberu ACL,který bude adminem na serveru a bude mně zastupovat,když tu nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Trening 15.8.2009 Ve 20 hodin až 21 hodin Ip adresa serveru-62.109.141.146:27022 Heslo serveru-cfwar V tomto treningu se rozehrajeme na cw co nás čeká do týdne, vyberu hráče na cw a vyberu ACL,který bude adminem na serveru a bude mně zastupovat,když tu nebudu. ok....btw koukam na to...proc je to jenom pro 10 lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Kapr: te už ti neodpoví když má BAN :lol: jinak gl jeslti se vám to nerozpadne, což si myslim že určitě když už i váš leader tu má ban :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Podle mě se to už rozpadlo.Nikdo platit server nebude a rix ho může asi zrušit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.