Lachtan Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 HEzky pěkně to bylo rychlý :D:D jsem si ani nezahrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 No, když má sad ban, tak nevim jak to bude dal, ale mam jeho ICQ takže se spolu asi domluvime a ja budu na CF davat jeho rozkazy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Sad má ban protože to byl opět Negto...podle toh oco jsem se dozvěděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 jo aha...takze se nic hrat nebude jo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Asi ne, dle mě když má asi perma když to byl negto tak nvm nvm jak to bude dál, napíšu mu na ICQ a pak dám vedět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Sice v tom klanu nejsem ale poďte si tam někdo zahrát .. já tam čekám..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Mě to ten server nenašlo, nemohl jsem se připojit EDIT: už mi to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Server pořád jede, ale je tam heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Sad má ban protože to byl opět Negto...podle toh oco jsem se dozvěděl :D Hochu, já už ze sadeta & negta mám taková nervy .. nevim, jestli zrovna za sadeta nepíše negto, nebo negto za sadeta, sadovi jsem hnedka pár dní po registraci napsal, jestli není sadet (podobný nick, styl psaní ..), dělal že neví kdo je sadet ... nakonec je z toho Negto (stejně si myslím, že je to sadet) ! Už s něma nechci mít nic společného, nas*at ! Sorry za off, musel sem se vyjádřit. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Jdu do toho :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Tak já asi končim ..:D sAde (vlastně Negto), až tě odbanujou, delete me! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 konci vsichni ne...stejne tam nikde nehraje...a jeste kdyz to zaklada nekdo koho porad banujou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 hele a nechtely by jste udelat nekdo klan i na verzi 1.6? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 to je hrozne s tymito forovymi klanmi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysa989 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Zdravím už si někde slyšel o soutěži, která právě probíhá na serveru www.soutez-snu.cz ? Jedná se o soutěž s vysokou hlavní cenou, a to s nejvýkonnějším složitelným počítačem v České republice. Kdo nehraje nevyhraje a jen si představ mít takovou mašinu doma pod stolem. Intel core i7-975 procesor, 12GB paměti, 4GB grafiku z limitované edice, 2TB datový prostor, 30" monitor atd. Zapoj se ty a tvoji přátelé, každou odeslanou sms ať už tvou nebo tvých přátel se zvyšuje šance na výhru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.