Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Topic o brickování PSP

defuckto69

Recommended Posts

hoj, nenasel sem tu zadnej samostatnej topic, kterej by se zabyval, jak se komu povedlo bricknout PSP... ja osobne(bože :thanks: )brick neměl a myslim si ze by to tu nejen pro zacatecniky, ale i pro trochu pokrocilejsi uzivatele melo dobrej vyznam... Tak nestastnici, piste vase prihody.. :arrowd: :) :) :arrowd:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

poradil jsem bulkovi formatovani flash0 v PC...jn bylo to to posledni co jeho PSP zazilo...

Nebo hodne nadity bylo, kdyz West bricknul gamebootem PSP a Wolf.cz, kterej se s nim ten den sel vozrat do hospody, tam v podnapilim stavu nahral ten samej vadnej gameboot od westa :lol:, nastesti o mesic dyl dostali kazdej new PSP :D. Btw. tyden na to se nasel zpusob jak to odbricknout :D

Odkaz ke komentáři

jj dutch dobra rada nad zlato :D ja som raz tiez raz dal mazat flash na stastie som to v cas zastavil (polovica bola v <!> ale PSP to prezilo :D:D:D ).
a dal si quick format :?: ja sem to nedal a ormatovalo se to 10 minut.Ale jeste porad cekam jako blbec na PSP :lol:
Odkaz ke komentáři

poradil jsem bulkovi formatovani flash0 v PC...jn bylo to to posledni co jeho PSP zazilo...

Nebo hodne nadity bylo, kdyz West bricknul gamebootem PSP a Wolf.cz, kterej se s nim ten den sel vozrat do hospody, tam v podnapilim stavu nahral ten samej vadnej gameboot od westa :lol:, nastesti o mesic dyl dostali kazdej new PSP :D. Btw. tyden na to se nasel zpusob jak to odbricknout :D

:lol::lol::lol: já nemůžu, tohle je fakt mazec, tohle story neznáám :D :cheesygrin: :bash:

btw, já už nějakou dobu tuním, většinou jenom kobinuju různý časti XMB a mam z toho takej "mix" lol :D a zatim bez bricku :)8)

Odkaz ke komentáři

no to by asi tak pro mě nejvědší brick, který se nám povedl a že stál za to... Jinak West si měl jít zrovna pro nové a měl to potvrzené od sony že mu mají v prodejně vydat nové ale už věděl jak to opravit tak si nechal svoje to jen já si vyzvedl nové a proč ne :)

Odkaz ke komentáři

no to by asi tak pro mě nejvědší brick, který se nám povedl a že stál za to... Jinak West si měl jít zrovna pro nové a měl to potvrzené od sony že mu mají v prodejně vydat nové ale už věděl jak to opravit tak si nechal svoje to jen já si vyzvedl nové a proč ne :)

:D:D:D takze mas ted 2? pochopil sem to dobre? :bash: :bash: :cheesygrin:

btw, ten podpis se ti den ode dne zvětšuje :D

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

omg...jak tak citam...tak pri zmazani flas0 sa ma PSP briknut ???? :D sak ja som cez tottal comander oznacil secky zlozky vo flash0 a dal zmazat..zmazalo to secko.... a potom som tam nahodil zalohovane recovery naspet.... a ono moi to do dneska facha .. :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
omg...jak tak citam...tak pri zmazani flas0 sa ma PSP briknut ???? :D sak ja som cez tottal comander oznacil secky zlozky vo flash0 a dal zmazat..zmazalo to secko.... a potom som tam nahodil zalohovane recovery naspet.... a ono moi to do dneska facha .. :)

podobně no stáhl sem si všchny ty pluginy a ty blbosti upravene z dl.qj a mel sem firm. 3.40 OE - A a stahl sem si pro ty starší :D a nahrál to tam najela asi půlsekunda z úvodní animace a pak dál nic tak sem dal recovery usb a nahrál tam zpět ten starý dump a jedu v pohodě taky dál takže :ok:

Odkaz ke komentáři

možná jo, možná ne, záleží na tom, co jim řekneš a hlavně jak jim to řekneš - jinak pokud ti to uznají a vymění, tak budš čekat asi měsíc

a jeste kdyz ti nahodou zavolaj ze ti to vymenili za novy a ze reklamace byla kladne vyrizena, tak se moc neraduj, je mozny ze tam bude 3.40...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu