defuckto69 Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 hoj, nenasel sem tu zadnej samostatnej topic, kterej by se zabyval, jak se komu povedlo bricknout PSP... ja osobne(bože :thanks: )brick neměl a myslim si ze by to tu nejen pro zacatecniky, ale i pro trochu pokrocilejsi uzivatele melo dobrej vyznam... Tak nestastnici, piste vase prihody.. :arrowd: :) :) :arrowd: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 poradil jsem bulkovi formatovani flash0 v PC...jn bylo to to posledni co jeho PSP zazilo... Nebo hodne nadity bylo, kdyz West bricknul gamebootem PSP a Wolf.cz, kterej se s nim ten den sel vozrat do hospody, tam v podnapilim stavu nahral ten samej vadnej gameboot od westa :lol:, nastesti o mesic dyl dostali kazdej new PSP :D. Btw. tyden na to se nasel zpusob jak to odbricknout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 jj dutch dobra rada nad zlato :D ja som raz tiez raz dal mazat flash na stastie som to v cas zastavil (polovica bola v <!> ale PSP to prezilo :D:D:D ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 jj jeste ze se ti nesmazlo recovery :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 jj dutch dobra rada nad zlato :D ja som raz tiez raz dal mazat flash na stastie som to v cas zastavil (polovica bola v <!> ale PSP to prezilo :D:D:D ).a dal si quick format :?: ja sem to nedal a ormatovalo se to 10 minut.Ale jeste porad cekam jako blbec na PSP :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 a muzu se zeptat proc jste formatovali flash0 :D :D to je pekna kravina :D xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 hej duttch ja si radsi nedavam nejake gameboty atd...mel bych uz asi brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 poradil jsem bulkovi formatovani flash0 v PC...jn bylo to to posledni co jeho PSP zazilo...Nebo hodne nadity bylo, kdyz West bricknul gamebootem PSP a Wolf.cz, kterej se s nim ten den sel vozrat do hospody, tam v podnapilim stavu nahral ten samej vadnej gameboot od westa :lol:, nastesti o mesic dyl dostali kazdej new PSP :D. Btw. tyden na to se nasel zpusob jak to odbricknout :D :lol::lol::lol: já nemůžu, tohle je fakt mazec, tohle story neznáám :D :cheesygrin: :bash: btw, já už nějakou dobu tuním, většinou jenom kobinuju různý časti XMB a mam z toho takej "mix" lol :D a zatim bez bricku :)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 poradil jsem bulkovi formatovani flash0 v PC...jn bylo to to posledni co jeho PSP zazilo...Nebo hodne nadity bylo, kdyz West bricknul gamebootem PSP a Wolf.cz, kterej se s nim ten den sel vozrat do hospody, tam v podnapilim stavu nahral ten samej vadnej gameboot od westa :lol:, nastesti o mesic dyl dostali kazdej new PSP :D. Btw. tyden na to se nasel zpusob jak to odbricknout :D no to by asi tak pro mě nejvědší brick, který se nám povedl a že stál za to... Jinak West si měl jít zrovna pro nové a měl to potvrzené od sony že mu mají v prodejně vydat nové ale už věděl jak to opravit tak si nechal svoje to jen já si vyzvedl nové a proč ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 no to by asi tak pro mě nejvědší brick, který se nám povedl a že stál za to... Jinak West si měl jít zrovna pro nové a měl to potvrzené od sony že mu mají v prodejně vydat nové ale už věděl jak to opravit tak si nechal svoje to jen já si vyzvedl nové a proč ne :) :D:D:D takze mas ted 2? pochopil sem to dobre? :bash: :bash: :cheesygrin: btw, ten podpis se ti den ode dne zvětšuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 :D:D:D takze mas ted 2? pochopil sem to dobre? :bash: :bash: :cheesygrin: btw, ten podpis se ti den ode dne zvětšuje :D ne tim jsem chtěl říci že já vyměnil staré psp za nové a west si nechal to své původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 ne tim jsem chtěl říci že já vyměnil staré psp za nové a west si nechal to své původní aha :oops: sem lol.... to jedno, stejně bych si vzal new 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 2xmarx vzdy ked robis upgrade tak sa ti formatuje flash 2bulk ja som proste oznacil vsetky subory a dal ich vymazat (som lolo :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 omg...jak tak citam...tak pri zmazani flas0 sa ma PSP briknut ???? :D sak ja som cez tottal comander oznacil secky zlozky vo flash0 a dal zmazat..zmazalo to secko.... a potom som tam nahodil zalohovane recovery naspet.... a ono moi to do dneska facha .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 jj zní to šakalsky ale nevadí to...To recovery je nahozený v RAM, takže pokud to smažeš, neodpojíš a nahraješ nový tak se nic nestane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 omg...jak tak citam...tak pri zmazani flas0 sa ma PSP briknut ???? :D sak ja som cez tottal comander oznacil secky zlozky vo flash0 a dal zmazat..zmazalo to secko.... a potom som tam nahodil zalohovane recovery naspet.... a ono moi to do dneska facha .. :) podobně no stáhl sem si všchny ty pluginy a ty blbosti upravene z dl.qj a mel sem firm. 3.40 OE - A a stahl sem si pro ty starší :D a nahrál to tam najela asi půlsekunda z úvodní animace a pak dál nic tak sem dal recovery usb a nahrál tam zpět ten starý dump a jedu v pohodě taky dál takže :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 nevim kdyz vymazes celou flash0 tak to PSP uz nerozjedes ne? tam neni nic na cem by to jelo stejne jako na PC takze uz tam ani nemuzes nahrat ostatni veci nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readman Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 kdyz se mi brickne psp a mam ho koupeny nove z nakyho obchodu se zarukou tak mi ho vymeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 kdyz se mi brickne psp a mam ho koupeny nove z nakyho obchodu se zarukou tak mi ho vymeni? možná jo, možná ne, záleží na tom, co jim řekneš a hlavně jak jim to řekneš - jinak pokud ti to uznají a vymění, tak budš čekat asi měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 možná jo, možná ne, záleží na tom, co jim řekneš a hlavně jak jim to řekneš - jinak pokud ti to uznají a vymění, tak budš čekat asi měsíc a jeste kdyz ti nahodou zavolaj ze ti to vymenili za novy a ze reklamace byla kladne vyrizena, tak se moc neraduj, je mozny ze tam bude 3.40... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readman Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 no ale zase downgrader na 3.40 jednou bude, takze furt lepsi mit PSP nez mit z PSP tezitko.:)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 este som nemal full brick 8) ale niekolko krat semi brick + nekonecny bsod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ja sem nastesti brick ani semibrick nikdy nemel a ani to v dohledny dobe neplanuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readman Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 co je to semi brick? a co vy byste rekli v tom obchode, kdyby ste to chteli vymenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 co je to semi brick? a co vy byste rekli v tom obchode, kdyby ste to chteli vymenit? http://console-forum.net/showthread.php?t=5422 ja bych rek ze sem to upgradoval na 3.40 abych mel nejnovejsi fw a ze se mi to znicehonic kouslo a hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.