DoktorKiller Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Ahoj nevíte nekdo jak mám nahrát video z xboxu ,tak abych si ho mohl dat do pc :ziped:byl bych moc vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Přes kameru,nebo musí být xbox propojený s počítačem a pak přes jeden program,jiná možnost není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 dvd recorder , asi nejlepsi cesta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Romeno,ale já to zkoušel a av mi to nenahrávalo :-( Musí to mít nějakou funkci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorKiller Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 jj rekorder tedkon skouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 a jde ti to?.. páč mě to taky nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorKiller Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 ceki ještě mám rozebraou celou soupravu pod TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorKiller Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 taky mi to nejde :( ale slyšel jsem o jedné zázračné krabičce která ti to nhrává rovnou na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 O ničem takovém nevím,ale vím že to bylo na psp. nahrávalo to filmy z tv na comp nebo přímo do něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorKiller Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 to je ona http://goodblimey.com/archives/2008/02/06/how-to-record-xbox-360-gameplay-videos/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 no za 150$..si necham zajit chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Tu je v česku. http://www.expansys.cz/d.aspx?i=186418 Je tam i popis funkcí,sice anglicky,ale je :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorKiller Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 stačí zdat do vyhledavače GOOgle :recording xbox video :how to record xbox video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 videa nahrávám normál přes TV kartu, mam něco takovéhleho http://www.alza.cz/tv-karta-video-in-karta-leadtek-winfast-vc100-xp-d70368.htm muzete tak nahravat i filmy, cokoliv z signalu tv, jen to propojite, to uz nevim jak :D zapojoval tata, ale pak vam to najde vse pres program k PC ktery je soucasti baleni, akorat ted na Windows 7 me to nejede protoze mam starej typ, cim drazsi tim lepsi kvalita zaznamu + u karet nad napr. 400 kč už byste měli mít HD podporu, ale ta je myslim u kazde :) :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 A máš ukázku videa,natočil si už něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 A máš ukázku videa,natočil si už něco? podívam se nechtic sem prekopal jeden disk na FAT32(nechapu proc :() tak musim hledat na nejakych jinych diskach :? jediny co sem vcera nasel natoceny z tuneru(tv karty) byl mach a sebestova jako kreslenej film :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Spíš se mi jedná o videa z xka,ale hledat to nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 a co si koupit easycap za 150 Kč včetně pošty z eBay ? GameEs si to kupoval a tady máte jeho ukázku na YT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Jen dotaz, nestačila by grafika s ViVo? a zvuk pripojit prez mikrak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 a co treba u fifi 09 kdyz je opakovanej zaznam tak pod Y je nahrat video ale nejde mi to je to tim ze nemam HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 DAZZLE DVC Super řešení pro natáčení videa z externích zařízení jako je PlayStation 1, 2, 3, Xbox360, Nintendo Wii. Osobně to mám vyzkoušené a kámoš přes to normálně natáčí videa. Jako ukázku vám můžu ukazat jeho GTA IV video (kvalita nahraného videa je samozřejmě mnohem lepší) . Je to sice zase dražší hračička ale vyplatí se to!CENA: cca 1 500 Kč Nakupujte zde: http://www.hshop.cz/dazzle-video-creator-dvc103-retail.htm !!! D O P O R U Č U J I !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DoktorKiller
Ahoj nevíte nekdo jak mám nahrát video z xboxu ,tak abych si ho mohl dat do pc :ziped:byl bych moc vděčný.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.