Sike Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Dobry vecer. Chtel bych vedet cobyste dokazali sehnat za 20 tacu, jake pc a jaky notebook. Pc by bylo zamereno jen na hry velkej vykon, filmy hudbu atd nedelam, takze jen na hrani ,) Notebook to same, chtel bych co nejvetsi vykon za 20 tacu proste neco doporucit popripade u pc udelat sestavu a neco mi ktomu napsat treba proc ATI graffiku a proc ne Nvidiu atd ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Já mám herní notebook tento a jsem s ním 100% spokojen. http://aukro.cz/item713251752_herni_notebook_hp_4510s_pro_vga_ati_512mb_xp_prof.html Ale spíše doporučuji si koupit levnější noťas a koupit si xko a máš to vyřešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 No ja bych prave rad si to vzal sebou nekam ten notebook vis ,) proto ne xko .. Jiank ten notebook 500gb je ok v pc mam 1 tera ale na notebook jeto ok .. grafika mi pride spatna nwm nevyznam se ale pride mi 512mb malo .. 4gb ram je ok ,) procesor nenapsali kolik ma ghz.. Jinak neni spatnej no ,) doporuci mi este nekdo jinej? a co ta pc sestava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Mám taky herní notes (spis multimedialni) HP pavilion dv5-1110el , naprostá spokojenost , rozjedu na tom např. GTA 4, Fuel (na full) Nfs Undercover na full... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 A jestli chceš herní PC do 20k, tak stačí hledat: http://console-forum.net/showthread.php?t=63619 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 HP Pavilion dv7-1110el ma jen 250 gb misto na disku a je drazsi nez,HP 4510s PRO ,VGA ATI 512MB . Jinak ramky stejne, procesor to same ale v graffice se neviznam jakej znich ma lepsi grafiku poradte ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Musíš si napřed uvážit, jak to budeš používat. V dnešní době je móda notebooků, ale málo kdo je opravdu potřebuje.. Pokud to budeš používat doma, kup určitě stolní PC. Žádný notebook nebude mít ve stejné cenové hladině stejný výkon jako stolní PC. Stolní PC jsou vždy o hodně napřed. PS: mám notebook i stolní pc :) vím o čem mluvím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Ja vim ja mam dobre pc a chci na cesty notebook ,) Vim ze to nikdy nebude jako stolni pc toje jasny ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.