Shifter960 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Táta má iPod Clasic 60Gb a já měl iPod nano 3g a s hlasitostí to byla bída na CX500 na plno mi to furt nestačí ne že bych byl hluchej, ale pro mě to je málo když mám teď Zen X-FI iPod má poloviční hlasitost... Prostě u iPodu mi hlasitost i při nomrální chůzi do školy jela většinou maximum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 1) PSPcko hraje strasne potichu.. v metru bylo dost blbe slyset 2) PSPcko hraje hure, nez prumerny mp3 prehravac 3) PSPcko vydrzi mene, nez prumerny mp3 prehravac 4) PSPcko je strasne velke a neskladne 5) nedaji se prepinat skladby poslepu.. Je treba minimalne odholdnout.. No, proste vzit ho do ruky. 6) PSP nema dobry media manazer - tzn. neco jako v iPodu, resp. v kazdem prum. mp3 prehravaci, kde se da vyhledavat dle alba/autora atp. 7) PSP nescrobbluje na last.fm (to se ale tyka pouze iPodu a par dalsich prehravacu s rockboxem napr.) [noparse]8)[/noparse] Pri vypojeni sluchatek (omylem) zacne PSP hrat na plne koule vsude kolem (trapas?) 1. částečně záleží na sluchátkách, pravda, že s některejma hraje dost potichu (nevím proč :D) 2. no.. v který cenový kategorii se pohybuje průměrnej mp3 přehrávač? na iPod to nemá to je jasný ale takovej Doonio x5 co svýho času stál 1GB 1200kč strčí hravě do kapsy. 3. plugin hold.prx (jmenuje se tak ne? :D) v pohodě vydržel celou cestu do Chorvatska. 4. s tímhle naprosto souhlasím, proto jdu do Go :D. 5. jo.., 6. taky jo. :D 7. nechápu proč furt nikdo neudělal plugin, nebo homebrew ve kterým by to šlo :D Třeba takovej irshell to mohl klidně umět kdyby se s tím někdo sral :D. to vypojení sluchátek - funny xD..sme jeli do anglie se školou busem.. no a já měl zrovn a v PSPčku tehdy Glukoza - Schweine (to mě ještě GTA bavilo :D - taková ta ruská písnička z toho xD) a když sem si to omylem vypojil a řvalo tohleto na celej bus... xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Kdyz vypadnou sluchatka z PSP tak je na to program aby se vypnul zvuk:) Jinak Anonymous: vim co to je diskuze ale proste je to tak jak jsem rekl chces kvalitni reprodukci kup si MP3 a jestli chces i mnohem vice kup PSP Nebo kup oboje a jeto:wohow: Jinak GPS na psp se mi libi teda az ji rozchodim 8) a nebo uz by konecne mohlo sony udelat oficialni GPS i pro CR.:cry:To je srovnatelne jako normalni GPS ale to :offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeonx800 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 a co takchle si vzit PSP na SNB to musi bejt sranda jet stak velikou cihlou ze svahu a treba se po ceste dolu rozbit to by psp asi nemelo radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 pecky/kalpky - v metru piču slyšíš špunty/ty obří sluchátka - to na tebe spadne letadlo a ty ho neuslyšíš :D asi tak :D co se týče tý cesty metrem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Můj poslední příspěvek na toto téma. Nemyslím si, že člověk, který poslouchá hudbu z PSP musí být chudý jako kostelní myš, jak tady někdo psal. Spíše by to byl "nadstandard" kupovat si PSP jen kvůli hudby, taková rozmazlenost, protože by vypustil všechny ostatní funkce PSP, což je hlavně hraní her. Dále, hlasitost závisí hodně na sluchátkách, některá mají v sobě zabudovanou ochranu sluchu. Nepřu se o to, že zvuk je kvalitnější na Ipodu. Ostatně, například já jsem cestoval po Irsku autobusem a hrál jsem na PSP hry, díval se na filmy, a když jsem si chtěl přehrát písničky, přece s sebou nepotáhnu ještě mp3 přehrávač, když mám u sebe už PSP, to by byla rozmazlenost. Navíc PSP má výhodu k přehrávání fílmů, oproti MP4 přehrávačům má větší displej. Mě nějaká hlasitost nevytrhne, protože když cestuju vlakem, autobusem, MHD, nebo jdu po ulici, nastavuju si vždy hlasitost tak, abych slyšel okolí. Co se týče výdrže baterie v PSP, existují homebrew aplikace, které mají hodně malou spotřebu oproti zabudovanému přehrávači od Sony. Navíc můžete i tak vypnout displej, abyste ušetřili. Ještě bych zmínil plugin, při kterém je možné poslouchat hudbu na PSP a ještě surfovat po internetu, což klasické přehrávače prostě neumí. Takže si myslím, že tato diskuze je celkem zbytečná. Vše má své pro a proti, stejně jako PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 No aspon nekdo souhlasi a chape rozdil mezi PSP a MP3 prehravacem...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Já už pár let poslouchám mp3 přes Sony Ericssony (walkman) a kdyz to porovnám s PSP, tak mobil vítězí na celý čáře... Plus samozrejme velikost, výdrž baterky atd... PSP je prostě konzole, hodně dobrá, ale mp3 fakt nejsou jeho silná stránka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Ten kdo poslouchá v PSP, tak asi neměl v ruce iPod či lepší mp3 přehrávač.... Chvilku jsem v PSP poslouchal, ale velikost a hlasitost/kvalita je strašná. Mám iPod a jsem maximálně spokojenej...Pro a proti PSP jako mp3 přehrávač napsal An, http://console-forum.net/showpost.php?p=644948&postcount=7 (všechny iPody i nové scrobblujou na last.fm, ne jenom s rockboxem....(?) :) Prostě PSP je herní handhled a mp3 přehrávač tam je jen jako - případ nouze. mas pravdu. v ipodu, iphone, hraje mp3 uplne jinak. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.