bartokar Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 hojte potřebuji radu...jsem v te místnosti kde jezdí ten (vysavač) a potřebuji se dostat uplně nahoru,no nějak mi to nejde...jestli to někdo hraje,poradte díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 koukni se na youtube tam jsou spousta walkthrough-navod videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mios Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 to musíš sebrat new cbraň abys ho mohl přeprogramovat pak do něho vlez a jeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 a kde ji vezmu????jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 18, 2009 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 najdi v místnosti počítač a ten Hackni (přidrž trojúhelník), jakmile hackneš PC můžeš ovládat vysavač, kterým nasaješ tvoje morče a vystřelíš ho kam potřebuješ! :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 díky za radu,ale asi to bude někde dál...koukal jsem na youtube a tak kde jsem jsem to dělal dobře,akorát asi mala trpělivost protože jsem pořád padal a proto se mi zdálo jestli tam není nějakej fígl................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.