werty Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Nevim, vlc nevydrží dlouho ... když se ro rozšíří tak to někdo zruší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Já zase doporučím http://superviptv.tym.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 dalo by se i nak natacet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Já zase doporučím http://superviptv.tym.cz To sem ani nedavej .... hrozna kvalita 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 To sem ani nedavej .... hrozna kvalita 8) No hlavně mě se to po 2 minutách přeruší s hláškou, že musím být registrovanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 me to jede v pohode thx :bash: ale jak nahravat :) ? nevite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 me to jede v pohode thx :bash: ale jak nahravat :) ? nevite jojo mě to taky zatim funguje ... nahrávat leda tak s fraps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Nahrávat teoreticky můžeš přes VLC... dáš normálně open network stream a dole v takový šipičce máš možnost pustit proudem, tam klikneš na destination a vybereš file. Tam nastavíš někde nějaký kodeky a pustíš normálně... Dokud koukáš, tak nahráváš. Zkus si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Vám to jede ? Mě to už asi měsíc nefachá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ... stačí mrknout asi pět příspěvků nahoru :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
searchmen Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 me to walí i přes OPERU NA HTC je to celkem good se divat online na MOBILU :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Televize online je nejlepsi na zapni.tv a tam jde i nova sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Zdark lidi, chtěl bych se s vámi podělit o radost ze stránky, na kterou jsem nedávno narazil- je tam možnost sledovat všechny základní televizní stanice v opravdu skvělé kvalitě:http://3gp-world.cz/onTV.phpPokud stanice nefungují rovnou, klikněte na "Návod na spuštění TV" - to najdete nad seznamem stanic... THX by bylo fajn =) Ale nejlepsi online televize je na zapni.tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 me to hazi chybu pri nacitani stranky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.