Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jak vymenit mechaniku v xboxu ???

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

navodu je na netu mraky.

Ale pokud nevite co delate radsi se na to vyserte protoze muzete rovnou hodit 5000 z okna. Ted mi psal jeden kterej dojebal flash a nema ani zalohu. takze mu zbyl jen DVD-player z xka.

to jsou ty co misto toho aby si nechali udelat flash u mne nebo spousta dalsich osvedcenejch flasheru tady na foru, tak se do toho serou a pak to dojebaj a nemaj nic jen drahej DVD-Player na filmy :-)

• 0
Odesláno

No navod nevim jakej sem pouzil, ale vim ze jsem ho nasel na netu staci chtit a najdes je tam toho mraky. Nema cenu spolehat na to az ti nekdo neco napise. Ja osobne kdyz neco neumim tak si to najdu na netu a overim jestli to neni Fake abych neco nedojebal.

A misto toho a bys sem koukal prubezne jestli ti nahodou nekdo neco nenapsal a pak se modlit aby to bylo funkcni, uz si to davno nasel na netu a mel bys davno hotovo.

Jungle flasher ti nic nerika ?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu