Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

APB - All points Bulletin


RWTF

Recommended Posts

Nová massive multiplayer game od Realtime Worlds (vydavatel EA) viz. trailer - http://www.youtube.com/watch?v=AhvHnH_GrrQ

Zdá se to být zajímavý "projekt" uvidíme jak to dopadne, bohužel u xboxu je nutné si platit Live ale kdo ví jestli autoři hry nechtějí takhle vydělat pěkný balík. Za zmínku stojí to že město je rozděleno na čtvrtě které pojmou až 100 hráčů a ktomu si připočítejte dalších 1000 NPCéček, dost rozsáhlá onlinovka.

Na dalším videu můžeme vidět velice podaření editor postavy -

"Komplexnější tvorbu postavy v žádné jiné hře nenajdete. Producent Dave zvolil několik základních atributů (pohlaví, barva pleti, typ postavy...) a objevilo se před ním tělo. Začal si hrát s muskulaturou, špeky, pigmentem, natahoval vlasy a přidával jizvy. Následně se rozhodl pro tetování, čímž se otevřel samotný editor tetování, kde si poskládal svůj vlastní výkres a následně jej mohl vylepit kdekoli na tělo svého alter-ega. Nechyběl ani výběr oblečení a příslušenství, přičemž každá věc se dala s tou další kombinovat. Dokonce se daly přidávat věci jako záplaty, šátky a tak. Ani tuning aut nechyběl - šel tak daleko, že Dave na své vozidlo umístil nálepku, která korespondovala s jeho tetováním a.k.a symbolem jeho gangu!

Předváděčka editoru byla zakončena záběrem na záda jisté černošské postavy, která měla na lopatkách přišpendlovaný nápis „Dokážeme to?“ Následně kamera zakroužila o 180 stupňů, zaměřila se na odznáček na hrudi postavy, kde bylo teď již notoricky známé „Yes, we can!“ a z neznámé postavy se vyklubala věrohodná replika Baracka Obamy. Tenhle editor vážně umí" - eurogamer.

Žánr: MMO

Vydavatel: Electronic Arts

Studio: Realtime World

Datum vydání: není známo, odhad - rok 2010

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu