netix Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Asi před cca 30 minutama začal zničeho nic padat dokola net pak to ustalo a od tý doby mi nejede asi půlka stránka a m*dá mi mozzila.Nejde QIP,když pařim něco po netu vyhazuje mi to po chvlice zjistil sem že to dělá více lidem co maj O2 a ne jen tady na forku.Nevíte co s tím ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2015563 .......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Zrus 02 a kup si jinej net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Jo vime - najdi si nejakou proxynu.. Nebo pockej, az to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 řešení: http://anonymizer.in/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 řešení: http://anonymizer.in/ jo super ale nejede mi 90% zahraničních stránek včetně týhle to rovnou můžu použít tohle www.anonymouse.cz ale je to děsně otravný a navíc to neumí aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Na ICQ meebo a na facebook anonymouse.org nebo hidemyass.com .. atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 lidi ted semi to taky stalo nejde mi vubec ICQ... furt vypadava a asi pul hodiny se nemuzu prihlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Na ICQ meebo a na facebook anonymouse.org nebo hidemyass.com .. atp. jo právě ale o facebook a twitter mi vubec nejde xD chci tahat něco z rapidu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 OMG WTF kupuju UPC je.u je kur.a!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 jej vy se nemáte....ještě že nemám O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 UPC taky neni takova bomba http://freez.security-portal.cz/index.php?article=60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Nic lepšího tady není. Místní poskytovatelé jsou na pi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 no sice to není k tématu ale o2 už má placenou infolinku? EDIT: No tak ted jsem logoval na icq 45 minut bude nějaký velký výpadek asi.. Tak počkáme do rána a bude to ok,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 no sice to není k tématu ale o2 už má placenou infolinku? 800020202....co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 super aspon vim proc mi jebe Xbox Live :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 normoš tam zavolejte ne?co se děje apod...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 ty woe... :D kdyz vim co za internet je v zahranici.. :D 20mbit za 300 :DD mam GTS novera a vypadky z jejich strany snad jeste nebyly. Jediny s cim mam KURN4 PROBLEM jsou ty jejich sunkovi modemy! Wifi porad vypadava a modem se furt restartuje..... :dozey: 4x to menili.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 normoš tam zavolejte ne?co se děje apod...:D a ted mi rekni proc tam budeme volat jak picusi kdyz tu mame tuhle zpravu - http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2015563 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 prominte za offtopik ale este ze mam karneval je levnej dobrej rychlej ne jak O2 muj kamos ho ma taky a to same ma ,))) a taky prejde na neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Přes noc to opravili.Takže to můžete locknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 mne nejde nahore net furt:Dja je zazaluju za pokus o zruseni me zavislosti na internetu:)ne fakt sou to strasni blb*i uz aby sme presli na jinej net:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 já byxch řekl že to nejde jako v lokalitě...myslím jako třeba v PRaze to ide ale třeba v bylanech nebo v chrudimi ještě ne...opraví to třeba tam až pozdějc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Mně už to šlo včera večer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Babička s tim netem měla to samí xD Btw. ja mam U:fon a už mě začíná pěkně vadit furt se sam od sebe hází do modu 1x (normálně je v režimu 1x evdo což má být pro optimální rychlost) takže se mi z niceho nic stava ze u wowka se mi najednou zvýší latency na 5k ms :D a icq mi prestalo fungovat proste katastrofa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.