waldik Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Zdravím, pořídil jsem si Motion plus a se hrou Sport Resort funguje bezvadně. Pak jsem ale sehnal Grand Slam Tennis a v něm ovladač bez Motion Plus funguje bez problémů, hra reaguje na ovládání atp. Po připojení Plusu ale Grand Slam funguje zvláštně... Prostě pohyby nejsou dle ovladače. Ve Sport Resort lze v menu, když je problém s Plusem toto vyresetovat položením na rovnou plochu a ponecháním 2 vteřiny bez pohybu. Je něco takového v Grand Slamu? Nemůžu to nikde najít, nebo se ovladač resetuje nějak jinak? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 GST hraju bez WM+. Chova se to hur nez s obyc wmote. Reset by mel byt stejny a uvadi to i ve hre. 2 vteriny nechat bez hnuti, ale ze by se to precentrovalo... To moc teda ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Zdravím, pořídil jsem si Motion plus a se hrou Sport Resort funguje bezvadně. Pak jsem ale sehnal Grand Slam Tennis a v něm ovladač bez Motion Plus funguje bez problémů, hra reaguje na ovládání atp. Po připojení Plusu ale Grand Slam funguje zvláštně... Prostě pohyby nejsou dle ovladače. Ve Sport Resort lze v menu, když je problém s Plusem toto vyresetovat položením na rovnou plochu a ponecháním 2 vteřiny bez pohybu. Je něco takového v Grand Slamu? Nemůžu to nikde najít, nebo se ovladač resetuje nějak jinak? Díky za radu. Reset se v zápase děje v podstatě po každém míči, takže když skončí výměna, nemůžeš začít s ovladačem máchat nebo svěsit ruku, ale doporučuju si dát ovladač do nulové pozice. Chytnout to tak jak to při podání drží hráč - takže před sebe, namířit na TV. Když tohle budeš dodržovat, zjistíš, že ony ty pohyby najednou docela sedí. Taky jsem s tím měl problém, ale když jsem na tohle přišel, začal se mi ten tenis líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.